SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbolcular hakem odasını bastı!

Futbolcular hakem odasını bastı!

20 Eylül 2020 Pazar - 20:56




TFF 3. Lig 3. Grup Osmaniyespor maçı öncesi korona virüs test sonuçlarını bekleyen İçel İdmanyurdulu futbolcular testlerin gecikmesi sonrası hakem odasına girmeye kalktı.





TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Osmaniyespor FK’nın sahasında İçel İdmanyurdu Spor Kulübü ile yapacağı karşılaşma, ev sahibi ekibin iki çalışanının Covid 19 testinin pozitif çıkması sonucu ertelendi. Test sonuçlarının gecikmesi üzerine İçel İdmanyurdu futbolcuları hakem ve temsilci odasına girdi.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta Osmaniyespor ile İçel İdmanyurdu bugün karşı karşıya gelecekti. Mücadele öncesi maçın saat 15.00'de başlamaması üzerine İçel İdmanyurdu Spor futbolcuları hakem ve temsilci odasına girmeye kalktı. Bunun üzerine çevik kuvvet ekipleri olaya müdahale ederek İçel İdmanyurdu sporcularını odadan çıkardı.

Ardından yapılan açıklamada Osmaniye FK’li iki çalışanın (masör ve fizyoterapist) testlerinin pozitif çıkması üzerine, mücadele ertelendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap