Trendyol Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nda 24'üncü hafta sona ererken özellikle düşme hattında birbirinden ilginç skorlar alındı...
Alt sıralarda yer alan 8 takım puan kaybettiği haftada düşme hattında kalan 10 maçın nefes nefese geçeceği sinyalleri açık bir şekilde görüldü.
FENERBAHÇE'DE KAYIPLAR SÜRÜYOR
Alanyaspor'un Fenerbahçe'de puan koparması, Gençlerbirliği-Kayserispor maçında kazananın çıkmaması, özellikle alt sıralarda kalan maçların ne kadar zorlu geçeceğinin bir göstergesi oldu.
Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 3-1 yenip, "Ben bu işi ligin sonuna kadar götüreceğim" derken, Beşiktaş'ın da zorlu Kocaelispor deplasmanında tek golle de olsa kazanması bu hafta evinde ağırlayacağı Galatasaray derbisinin önemini bir kat daha artırdı.
GÖZLER BEŞİKTAŞ-GALATASARAY DERİBİSİNDE
Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkacak sonuç Fenerbahçe ve Trabzonspor'u da çok yakından ilgilendirecek.
Ev sahibi Beşiktaş'ın olası bir galibiyeti zirvenin yeniden alev alması anlamına gelecek.
Hem Trabzonspor hem de Fenerbahçe maçlarını kazanıp derbiden çıkacak sonucu dört gözle bekleyecek.
KARADENİZ TAKIMLARI GOL YÜKÜNÜ OMUZLADI
Bu hafta gol yükünü 2 Karadeniz takımı Trabzonspor ve Çaykur Rizespor omuzladı.
Trabzonspor, Fatih Karagümrük'ü 3-1, ÇAYKUR Rizespor ise deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ederken toplarda rakip ağlara 6 gol derdiler.
Alanyaspor'u 3-1 mağlup eden lider Galatasaray da yine skora katkıda bulunan bir takım oldu.
SON HAFTALAR NEFES KESECEK
3 maçın 0-0 sona ermesi, bize şunu açık bir şekilde işaret ediyor: Süper Lig Mehmet Ali Yılmaz Sezonu'nun kalan 10 haftasında büyük sürprizlere kendinizi hazırlıklı tutun!
OYNANMAMIŞ 10 MAÇ ALINACAK 30 PUAN VAR
Fenerbahçe derbisinin sonrasında adeta karalar bağlayan Trabzonspor taraftarına, sevdalılarına şunu söylemiştik; Oynanmamış 12 maç, alınacak 36 puan var... Trabzonspor son 2 haftada kazanıp bizim bu öngörümüzün ilk bölümünde bizi haklı çıkardı.
Şimdi aynı ifadeyi ve öngörümüzü tekrarlıyoruz; Daha oynanmamış 10 maç alınacak 30 puan var. Siz bunu başarın. Sonra arkanıza yaslanıp puan durumuna bakın. Nasıl bir sonuç çıkacağını o zaman daha iyi ve net görürsünüz.
Trabzonspor'un şu anda 51 puanı var. 30 daha eklersek 81 eder. Bu puan nereye götürür? Bunu da ancak 10 hafta sonra göreceğiz.
Belki de o zaman; Güzel günler göreceğiz güneşli günler' şarkısını bir kez daha söyleyeceğiz!
HAFTANIN PANORAMASI
Haftanın Takımı: Çaykur Rizespor
Haftanın Tek. Dir.: Recep Uçar (Ç.Rizespor)
Haftanın Futbolcusu: Chibuike Nwaiwu (Trabzonspor)
Haftanın Hakemi: Alper Akarsu (Antalyaspor-Fenerbahçe)
Haftanın Kareası:
Chibuike Nwaiwu (Trabzonspor)
Emmanuel Agbadou (Beşiktaş)
Lucas Torreira (Galatasaray)
Samuel Ballet (Alanyaspor)
HAFTANIN 11'İ
Bilal Bayazit (Kayserispor)
Mithat Pala (Çaykur Rizespor)
Chibuike Nwaiwu (Trabzonspor)
Emmanuel Agbadou (Beşiktaş)
Thalisson Kelven (Gençlerbirliği)
Lucas Torreira (Galatasaray)
Valentin Mihaila (Çaykur Rizespor)
Yusuf Sarı (Başakşehir)
Paul Onuachu (Trabzonspor)
Samuel Ballet (Alanyaspor)
Victor Osimhen (Galatasaray)
