Erdoğan, dört büyük kulübün başkanlarını kabul etti
Yayın Tarihi: 05.09.2026 - 18:50
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dört büyük kulübün başkanlarını ve yönetimlerini kabul etti.
Kaynak:HABER MERKEZİ
TRABZONSPOR, CUMHURBAŞKANI'NI İSTANBUL'DA ZİYARET ETTİ! ERDOĞAN'DAN KULÜPLERE ADİL REKABET ÇAĞRISI!
Trabzonspor, İstanbul'da çok özel bir ziyaret gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisinde, Bordo-mavili yönetimi kabul etti.
Renkli anlara sahne olan ziyarette, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı Nevzat Kaya, Başkan Yardımcısı Birhan Emre Yazıcı, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Gözde Atasoy ve İş Geliştirme, Sponsorluk ve Projeler Sorumlusu Serkan Neşat Soylu, yer aldı.
3 İSTANBUL KULÜBÜNÜ DE KABUL ETTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübü'nün yanı sıra, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Kulübü başkanı ve yöneticilerini de Dolmabahçe'deki Ofisinde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabule ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
"SÜPER LİG'İN DOSTLUK KARDEŞLİK VE ADİL REKABET İÇİNDE SÜRECEĞİNE İNANIYORUM"
Erdoğan, paylaşımında, "Birkaç hafta önce başlayan Süper Lig'imizin dostluk, kardeşlik ve adil rekabet iklimi içerisinde süreceğine, kulüplerimizin Avrupa'da elde edeceği zaferlerle göğsümüzü kabartacağına yürekten inanıyor, tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.