SON DAKİKA



Haber > Spor > Futbol şöleni sona erdi

Futbol şöleni sona erdi

13 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:42




Okul Sporları Futsal Gençler B Erkek il birinciliği müsabakaları Giresun’da düzenlendi. 9 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci oldu





GENÇLİK ve Spor Bakanlığının 2022-2023 faaliyet programında yer alan Okul Sporları Futsal Gençler B Erkek il birinciliği müsabakaları Giresun’da düzenlendi. Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonu ve Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonunda 24 Nisan -11 Mayıs 2023 tarihleri arasında 9 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvaya sporcuların yanı sına veliler ve spor severlerde yoğun ilgi gösterdi. 
2 HAFTA süren turnuvanın ardından Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci olurken, Yağlıdere Anadolu Lisesi ikinci, Tirebolu Şehit İsmail Kefal M.T.A.L üçüncü, Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Derece elde eden takımlara kupa ve madalyaları Şube Müdürleri Nasif Kılıç ve Ali Dodur, Okul Müdürleri ve Öğretmenler tarafından takdim edildi.

Sıralama
1.Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi
2.Yağlıdere Anadolu Lisesi
3.Tirebolu Şehit İsmail Kefal M.T.A.L.
4.Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesi

HABER: İSMAİL DÜZGÜN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap