SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına’nın Soudani aşkı

Fırtına’nın Soudani aşkı

11 Kasım 2016 Cuma - 09:19




Dinamo Zagreb’de forma giyen sağ kanat oyuncusu için temaslar başladı. Sözleşmesi bitecek olan Cezayirli futbolcu gelmek istiyor.





Devre arasında takımın eksik yönlerini gidermek için çalışmalara başlayan Trabzonspor'un listesi büyük oranda netleşmiş durumda. 23 yaşındaki Norveçli sağ bek Jonas Svensson için girişimlerde bulunan bordo-mavili yönetim, orta sahanın sağı ve hücum hattı için sezon başında da gündemine aldığı Dinamo Zagreb'de forma giyen sağ kanat saha Cezayirli Soudani için yeniden düğmeye basma kararı verdi. Ligin ilk 10 haftasında gol yollarındaki sıkıntıyı ara transfer döneminde çözüme kavuşturmak isteyen yönetim, 28 yaşındaki futbolcunun işini bitirmek için ilk hamleyi de yapmış durumda.

39 MAÇTA 21 GOL ATTI

Dinamo Zagreb'in kurmaylarıyla görüşmelerini gizliden gizliye yürüten bordo-mavililer bu transferi bitirmekte kararlı. Yetenekli futbolcunun da Trabzonspor'un teklifine sıcak bakması Karadeniz ekibinin pazarlıklarda elini güçlendiren en önemli unsurlardan biri. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Soudani için 1 milyon euro ödemeyi göze alan Trabzonspor'un yöneticileri, oyuncuyu ara transfer döneminde renklerine bağlamak istiyor. Bu sezon 13 karşılaşmada 6 golü bulunan Soudani, Cezayir Milli Takımı'nda da 39 maçta 21 gol kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap