SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'nın Pelle pişmanlığı

Fırtına'nın Pelle pişmanlığı

28 Haziran 2016 Salı - 12:23




Avrupa Futbol Şampiyonası’nda İtalya A Milli takımının formasını giyen Arjantin asıllı futbolcu Graziano Pelle, ortaya koyduğu performansla Trabzonspo





Önce Belçika, dün akşam da İspanya karşısında attığı gollerle İtalya’nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finale çıkmasında önemli rol oynayan Pelle, TrabzonAjans'ın haberine göre; Sadri Şener'in başkanlığı döneminde AZ 67 Alkmaar’da forma giyerken gündeme gelmişti. O dönem henüz 23 yaşında olan oyuncu, Hollanda’da attığı gollerle dikkat çekiyordu. Ancak bu futbolcu menajerinin çabalarına rağmen transfer edilmedi.

CARDOZO TERCİH EDİLDİ

Graziano Pelle daha sonra Feyenoord takımına transfer oldu. İki sezon İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığı sırasında Pelle yine uzun süre gündemde kaldı. Pelle için görüşmeler yapılırken, Hacıosmanoğlu ve ekibi Oscar Cardozo’nun alınmasını tercih ettiler. Maliyeti çok daha düşük olan Graziano Pelle ise transfer listesinden çıkarıldı. Cardozo bir türlü beklentileri karşılayamazken, Arjantin asıllı İtalyan oyuncu çıkışını sürdürdü ve A Milli Takım'a kadar yükseldi. Bu oyuncu şimdi de İtalya’nın değişmez santraforu olarak forma giyerken, takımının gol bölgelerindeki en etkili silahı olmayı başardı. Pelle futbol hayatına İngiltere'nin Southampton takımında devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap