SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtınadan galibiyet sözü

Fırtınadan galibiyet sözü

09 Mart 2016 Çarşamba - 12:58




Toto Süper Lig'de sahasında Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecek olan Trabzonspor'da futbolcular, başkan Muharrem Usta için galibiyet söze verdiler.





Trabzonspor'da 5-6 Aralık tarihleri arasında yapılan kongrede başkanlığa seçilen ve söz konusu tarihten itibaren bordo-mavili kulüpte birikmiş sorunların yanı sıra, futbolcu problemleri ve ekonomik sıkıntılarla boğuşarak çözüm yolları arayan Başkan Muharrem Usta, sportif kulvarda alınan başarısız sonuçlara rağmen futbol takımına bugüne kadar verdiği desteğin karşılığını alamamanın sıkıntısını yaşıyor.

Bordo-mavililerin geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Torku Konyaspor maçı öncesi Trabzon'a gelerek teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelip toplantılar ve değerlendirmeler yapan Usta, takımı yalnız bırakmayarak Konya'ya gitmişti. Takımın 2-0 mağlup olmasına rağmen uçakta bir konuşma yaparak oyunculara destek veren Başkan Muharrem Usta'nın bu davranışı futbolculara büyük moral verdi.

Ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü göremeyerek alt sıralara demir atan Trabzonspor'da, futbolcular bir araya geldikleri zamanlarda takımın içinde bulunduğu durumu ve Başkan Muharrem Usta'nın birçok kesimden eleştiri almasına rağmen ortaya koyduğu tutumu değerlendirdiler. Artık kötü gidişe dur diyerek başkanı biraz olsun rahatlatmaları gerektiği fikrinde birleşen oyuncular, Mersin İdmanyurdu maçında galibiyet sözü vererek çıkışa geçmek için kenetlendiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap