SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da kabus günleri!

Fırtına'da kabus günleri!

21 Şubat 2015 Cumartesi - 08:35




Süper Lig'de zirvenin uzağında kalındı, Ziraat Türkiye Kupası'na veda edildi, Avrupa'da da hezimet yaşandı.





Avrupa Ligi'nde sahasında Napoli'ye 4-0'lık skorla mağlup olan Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndan sonra aldığı ikinci darbeyle büyük hayal kırıklığı yaşadı. Süper Lig'de de beklentilerin uzağında kalan bordo-mavililerde, takımın performansı tartışılmaya başlandı. Yarın Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan bordo- mavililerin teknik direktörü Ersun Yanal da oyuncularına yönelik tepkilerin önüne bir set çekmek için harekete geçti. Ligde çok farklı bir kimliğe bürünebileceklerini söyleyen Yanal, "Bu mağlubiyeti unutun. Spor Toto Süper Lig elimizde kalan tek seçenek. Avrupa'ya katılabilmek için toparlanmamız gerek" ifadesini kullandı.

İKİSİ DE DÖNECEK

Trabzonspor'un Napoli karşısında aldığı farklı mağlubiyette cezalı olan Constant ve Mehmet'in yokluğu çok hissedildi. Yanal da iki oyuncusunun rövanş maçında oynayabilecek olmasından dolayı mutlu olduğunu vurgulayarak, "Napoli maçında iki oyuncumuz geri gelecek ama bunlar iyi futbolcularımız. Onlarla da daha iyi mücadele edeceğiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap