SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da gündem Alex!

Fırtına'da gündem Alex!

17 Temmuz 2015 Cuma - 16:51




Milan'da geleceği belirsiz olan 33 yaşındaki savunmacı Alex'in menacerler aracılığıyla Trabzonspor'a önerildiği iddia ediliyor.





Trabzonspor'da yeni gündem Alex. Teknik direktör Şota Arveladze’nin önceliği olan savunma takviyesi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Her geçen gün menacerler Bordo-Mavililer’e yeni bir isim teklif ediyor. Palermo ile kontratı biten ve bonservisi elinde bulunan Ezequiel Munoz’la anlaşmaya varamayan Karadeniz ekibinin gündemine son olarak Milan’dan ayrılacak olan deneyimli savunma oyuncusu Alex da Costa girdiği öğrenildi.

Alex, İtalyan deviyle 1 yıl daha kontratı bulunmasına rağmen büyük ihtimalle gönderilecek. Yeni sezonda kadrosu baştan aşağıya yenilenecek olan Milan’daki bu değişimden Alex de nasibini alacak. Futbol kariyeri başarılarla dolu olan 33 yaşındaki futbolcu için menacerler yeni kulüp arayışları harıl harıl çalışırken, Trabzonspor’a da önerildiği iddia ediliyor.

Bu pozisyona kesinlikle transfer yapacak olan Bordo-Mavililer’in yanıtı hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmazken, Şota’nın tecrübeli isme sıcak bakmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap