SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'da Avrupa alarmı

Fırtına'da Avrupa alarmı

20 Ağustos 2013 Salı - 09:37




Sezona UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla start veren ve oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzonspor, Beşiktaş yenilgisini “Uyarı” kabul ediyo





Sezona UEFA Avrupa Ligi maçlarıyla start veren ve oynadığı 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzonspor, Beşiktaş yenilgisini “Uyarı” kabul ediyor. Avrupa Ligi’nde Perşembe günü deplasmanda Play-Off ilk maçında Arnavutluk ekibi Kukesi ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da bu maç öncesi alarm verildi.Beşiktaş karşısında sahaya sürdüğü ilk 11 ile şaşkınlık yaşatan Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın Kukesi maçına daha fazla önem verdiği açıkça gözlendi. Bu sezon mutlaka Avrupa’da olmak isteyen Bordo-Mavililer’de futbolcular da akılların Kukesi maçında olduğunu işaret ettiler. Futbolcuların, Beşiktaş maçından sonra kendi aralarında yaptıkları toplantıda durumu değerlendirdikleri ve “Artık Beşiktaş maçını unutup Kukesi maçını düşünmeliyiz” dedikleri öğrenildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap