SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına evde yok!

Fırtına evde yok!

03 Mayıs 2015 Pazar - 19:36




Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.





TRABZONSPOR: 0 - BEŞİKTAŞ: 2

Goller: Dk. 58' Demba Ba, 90' Mustafa

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Mehmet Cem Satman

TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Aykut Demir, Uğur, Mustafa, Medjani, Özer, Mehmet Ekici, Fatih, Erkan Zengin, Deniz
YEDEKLER: İbrahim Demir, Salih, Yusuf Erdoğan, Cardozo, Waris, Soner, Sefa
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

BEŞİKTAŞ: Günay, Opare, Sivok, Ersan Gülüm, Motta, Atiba, Tolgay Arslan, Gökhan Töre, Sosa, Olcay Şahan, Mustafa
YEDEKLER: Cenk, Demba Ba, Oğuzhan, Pedro Franco, Kerim Frei, Cenk Tosun, Atınç Nukan
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

***

- Karşılaşmada son düdük. Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 2

- 90' Gol. Mustafa

- 90' Beşiktaş'ta Jose Sosa'nın yerine Oğuzhan Özyakup oyunda.

- 87' Beşiktaş kalecisi Günay Güvenç, kale vuruşunu kullanırken zaman geçirince Cüneyt Çakır, sarı kartını çıkardı.

- 84' Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Fatih Atik oyundan çıkarken Majeed Waris oyuna dahil oldu.

- 81' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa, Motta'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Ramon Motta, sarı kart gördü.

- 78' Ani gelişen Beşiktaş atağında Sosa, topla birlikte rakip yarı alanın ortalarına kadar gittikten sonra Yusuf'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Yusuf, sarı kart gördü.

- 77' Trabzonspor bu kez sağ kanattan geldi. Bosingwa'nın ceza alanına ortasında savunmadan seken topa Mehmet gelişine vurdu ama top yine savunmadan sekti.

- 72' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Sosa'nın ceza alanına ortasında kafalardan seken topu Trabzonspor savunması uzaklaştırdı. Ardından sol kanattan ceza alanına yapılan ortada kafa topu mücadelesinde Sivok, Fatih'e faul yaptı.

- 67' Trabzonspor, beraberlik golü için bir kaç dakikalık baskılı bir oyun sergiledi ama maçın temposu yine düşmüş durumda.

- 63' Bordo mavililer, sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında kafalardan seken top sonrası savunma topu uzaklaştırdı.

- 60' Trabzonspor'da Özer Hurmacı'nın yerine Oscar Cardozo oyunda.

- 58' Gol! Demba Ba. Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Sosa'nın pasında topla buluşan Gökhan, ceza alanına sağ yan çizgisinden pasını Demba Ba'ya verdi. Demba Ba topu önce kontrol etti ve ardından sağ köşeye etkili bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

- 57' Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği. Daniel Opare oyundan çıkarken Demba Ba oyunda.

- 52' Siyah beyazlılar gole çok yaklaştı. Sağ kanattan son çizgi yakınlarından ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Sosa'nın kale sahasına ortasını yaptı. Olcay topa hareketlendi ama ondan seken topa arka direkte Tolgay vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

- 47' Beşiktaş'ta Sosa, kendi yarı alanından aldığı topla hızla rakip yarı alana geçti ama Uğur'un omuz darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Uğur, sarı kart gördü.

- 46' Bordo mavili ekipte ikinci yarıda Mustafa Akbaş'ın yerine Yusuf Erdoğan oyunda.

- İlk yarıda son düdük. Trabzonspor: 0 - Beşiktaş: 0 

- 44' Gelişen Trabzonspor atağında Özer, rakip ceza alanı ön bölümünden ceza alanına koşu yapan Bosingwa'ya güzel bir ara pası attı ama top çok hızlıydı ve doğrudan oyun alanını terk etti.

- 36' Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Opare'nin pasında topla buluşan Atiba'nın ceza alanına ortasında top kaleci Hakan'da kaldı.

- 34' Hakan Arıkan, net pozisyonu çıkardı. Siyah beyazlılar sağ kanattan köşe vuruşun kullandı. Sosa'nın ceza alanına ortasında Sivok, kale sahası içinde kafa vuruşunu yaptı ama Hakan topu çıkarmayı başardı.

- 33' Gelişen Trabzonspor atağınde Mehmet Ekici'nin ceza alanına ortasında Opare ve Medjani topa birlikte yükseldiler ve Medjani topa vuran isim oldu fakat topu auta çıktı.

- 31' Sol kanattan gelişen Beşiktaş atağında Motta'nın kale sahasında yerden sert ortasında Hakan, topa hamle yaptı ama topu elinden kaçırdı. Trabzonspor savunması boşta kalan topu uzaklaştırdı.

- 27' Orta alanda gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Fatih Atik, Motta'ya faul yaptı. Pozisyonun ardından kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

- 21' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağına Bosingwa'nın pasında topla buluşan Özer'in ceza alanına yaptığı ortada Beşiktaş savunması topu karşıladı.

- 19' Mehmet Ekici, duran topta topun yine gerisindeydi. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada kafa topu mücadekesinde Ersan yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 15' Ersan Gülüm bir sakatlık geçirdi ve şu an oyun alanı içinde tedavisi yapılıyor. Ersan, tedavisinin ardından oyun alanının kenarına gitti.

- 12' Kullanılan serbest vuruşta Sosa'nın orta şut karışımı vuruşunda top kaleci Hakan'ın kontrolünde auta gitti.

- 10' Siyah beyazlı ekipte Olcay Şahan bir sakatlık geçirdi ve şu anda oyun durmuş durumda.


- 5' Etkili paslar sonucu rakip savunmayı rahatsız eden Beşiktaş'ta son olarak sağ kanatta topla buluşan Opare'nin ceza alanına sert ortasında Mustafa topu uzaklaştıran isim oldu.

- 2' Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Bosingwa'nın ceza alanına ortasında Opare topu karşıladı.

- Ve karşılaşma başladı.

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap