SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına Budapeşte’de

Fırtına Budapeşte’de

03 Temmuz 2017 Pazartesi - 12:55




Macaristan kampı start aldı... 17 Temmuz’a kadar çalışmalarını Budapeşte’de sürdürecek olan bordo-mavili takım ilk antrenmanını dün akşam gerçekleştir





Trabzonspor, yeni sezonun birinci etap kamp çalışmaları için Macaristan'a gitti. Bordo- mavililer ilk çalışmasını ayağının tozuyla dün akşam yaptı. 17 Temmuz'a kadar hazırlıklarını Budapeşte'de sürdürecek olan Fırtına, bu tarihte Trabzon'a dönecek.

14 FUTBOLCU İLE GİTTİ

Macaristan kafilesinde 14 futbolcu yer aldı. İşte o isimler: Onur Kıvrak, Uğurcan, Arda, Uğur, Abdurrahim, Mustafa, Aytaç Durak, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Batuhan Artarslan, Abdülkadir Ömür, Emmanuel Mas, Okay Yokuşlu ve Dame N'Doye."

10 KİŞİ ORADA KATILACAK

Pereira, Bongonda, Durica, Medjani, Kamil Ahmet, Esteban, Rodallega, Castillo, Onazi ve Olcay ise takıma Macaristan'da katılacak. Kampa yabancılardan sadece İbanez çağırılmadı. 15 gün Budapeşte'te çalışacak Fırtına, ikinci kamp için Slovakya'ya gidilecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap