SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına böyle güzel

Fırtına böyle güzel

23 Ocak 2015 Cuma - 18:53




Süper Lig'de 17. hafta karşılaşmasında Trabzonspor ile Sivasspor karşı karşıya geldi.





TRABZONSPOR: 3 - SİVASSPOR: 1

Gol: Dk. 20',84' Cardozo, 65' Mehmet Ekici (Trabzonspor), 45' Mehdi Taouil (Sivasspor)

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

TRABZONSPOR: Hakan, Salih, Aykut Demir, Bosingwa, Musa Nizam, Fatih Atik, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Sefa, Yusuf, Cardozo
YEDEKLER: İbrahim Demir, Mertcan, Oğuzhan, Ferhat, İshak, Erkan
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

SİVASSPOR: Korcan, Ziya, Ümit Kurt, Da Costa, Cicinho, Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Taouil, Burhan Eşer, Batuhan Karadeniz, Aatif Chahechouhe
YEDEKLER: Ertuğrul, Abdurrahman, İbrahim Öztürk, İbrahim Toraman, Eneramo, Musa, İbrahim Akın
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın

MAÇTAN DAKİKALAR

- Karşılaşmada son düdük. Trabzonspor: 3 - Sivasspor: 1

- 90+' Trabzonspor'da Özer çıkarken Ferhat oyunda.

- 89' 'Medicana Sivasspor'da üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Batuhan Karadeniz oyundan çıkarken Musa Sinan Yılmazer oyuna giriyor.

- 87' Fatih Atik yerini Mertcan Çam'a bıraktı.

- 86' Sefa topu ağlarla buluşturdu ancak öncesinde ofsayt bayrağı kalktı.

- 84' Gooool. Cardozo. Trabzonspor: 3 - Sivasspor: 1 İbrahim Akın'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruş auta çıktı. İbrahim korner bekledi ancak hakem aynı görüşte değil.

- 82' İbrahim Akın'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruş auta çıktı. İbrahim korner bekledi ancak hakem aynı görüşte değil.

- 80' Orta alanın sol tarafında topla ilerleyen İbrahim Akın'a yatarak sert müdahalede bulunan Salih Dursun sarı kart ile cezalandırılıyor.

- 79' Sefa Yılmaz, Özer'den aldığı uzun pasla sağ kanatta topla buluştu. Bekletmeden pasını çıkardı ancak savunma Cardozo'dan önce kale önünde topu uzaklaştırdı.

- 77' Sivasspor'da Burhan yerini Eneramo'ya bıraktı.

- 75' Ziya Erdal, Mehmet Ekici'ye yaptığı faul sonrası sarı kart gördü.

- 71' Ceza yayının solunda topa sahip olan Erkan Zengin sağ ayağı ile zayıf bir vuruş yapıyor ve kaleci Korcan Çelikay topu rahatlıkla kontrol ediyor.



- 66' Medicana Sivasspor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. İbrahim Akın oyuna girerken Mehdi Taouil kenara geliyor.

- 65' Goool! Mehmet Ekici. Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin golü ile 2-1 öne geçiyor. Özer Hurmacı'nın pasıyla sol kanatta topla buluşan Erkan Zengin arka tarafa ortasını yapıyor. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bomboş kalan Mehmet Ekici gelişine çok sert vuruyor ve top önce sağ direğe çarparak daha sonra ağlarla buluşuyor. Trabzonspor: 2 - Sivasspor: 1

- 64' Trabzonspor'da Musa oyundan çıkıyor Erkan oyuna giriyor

- 59' Hızlı gelişen Trabzonspor atağında ceza sahasının sol tarafında topla buluşan Sefa Yılmaz altıpas içerisine ortasını yapıyor ancak Manuel Da Costa son anda araya girerek topa müdahale ediyor ve top daha sonra kaleci Korcan Çelikay'ın ellerinde kalıyor.

- 55' Ceza yayı içerisinde topa sahip olan Oscar Cardozo sol ayağı ile uzak köşeye kesme vuruşunu deniyor ancak top az farkla auta gidiyor.



- 52' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Mehmet Ekici altıpas üzerine ortasını yapıyor ancak Manuel Da Costa topu uzaklaştırıyor.

- 49' Ceza sahasında yaşanan karambol sonrası altıpasın önünde topla buluşan Ümit Kurt sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak top kaleci Hakan Arıkan'ın müdahalesi ile ceza sahası dışına gidiyor. Ceza yayı gerisinde Adem Koçak topu alır almaz şutunu çekiyor ancak top auta gidiyor.

- 47' Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici şutunu çekiyor ancak top kalenin sağ direğine çarptıktan sonra auta gidiyor.

- İlk yarıda son düdük. Trabzonspor: 1 - Sivasspor: 1



- 45' Gol. Mehdi Taouil. Trabzonspor'da Bosingwa ceza alanından topla çıkmak isterken yay üzerinde topu rakibine kaptırdı. Sivasspor bu top kaybını çok iyi değerlendirdi ve Batuhan'ın ara pasıyla Taouil ceza alanına girdi. Taouil de ceza alanı sol çaprazında aldığı bu pası gole çevirmekte zorlanmadı.

- 42' Ceza yayının sağında topla buluşan Mehmet Ekici sağ ayağı ile şutunu çekiyor ancak top önündeki Kadir Bekmezci'ye çarptıktan sonra kornere gidiyor.

- 39' Özer Hurmacı soldan son çizgiye doğru indi. Ortasını yaptı ancak Kadir'e çarpan top kornere çıktı.

- 37' Kaleci Hakan Arıkan'ın yaşadığı kısa süreli sakatlık sonra maç hakem atışıyla kaldığı yerden devam ediyor.

- 35' Oscar Cardozo'nun ara pasında penaltı noktasının yanında topla buluşan Yusuf Erdoğan sol ayağı ile şutunu çekiyor ancak öncesinde ofsayt bayrağı Yusuf Erdoğan için havaya kalkıyor.

- 32' Kaleciyi önde gören Özer Hurmacı uzaktan şutunu çekiyor ancak top kalenin yanından auta gidiyor.

- 31' Ümit Kurt'un tedavisi tamamlandıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam ediyor.

- 29' Yakın mesafeden yüzüne topun çarpması sonucu sakatlanan Ümit Kurt'un tedavisi için oyun duruyor.

- 26' Mehdi Taouil'in sağ kanada doğru attığı pasına hareketlenen Cicinho yerde kaldı. Rakibini çekerek düşüren Yusuf sarı kart gördü.


- 25' Batuhan defanstan gelen uzun pasta topu ceza alanına doğru indirdi. Burhan hareketlendi ancak Aykut kritik bir müdahale ile gole engel oldu.

- 21' Orta alanda rakibi Adem Koçak'a sert müdahalede bulunan Sefa Yılmaz sarı kart ile cezalandırılıyor.



- 20' Goool! Cardozo. Trabzonspor, Oscar Cardozo'nun penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçiyor. Cardozo sol ayağı ile vuruşunu yapıyor ve kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek topu ağlarla buluşturuyor.

- 19' Trabzonspor penaltı kazanıyor! Sol kanattan gelen ortayı Korcan Çelikay uzaklaştırmayı başarıyor. Ceza sahasında boşta kalan topa hareketlenen Mehdi Taouil topa eliyle müdahale ediyor ve hakem Cüneyt Çakır tereddütsüz penaltı noktasını gösteriyor.

- 14' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda Cicinho arka direğe doğru ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Manuel Da Costa havada dengesiz olmasına rağmen kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin yanından auta gidiyor.



- 11' Batuhan Karadeniz kendisine gelen uzun topu önce göğsü ile durdurdu ardından dönüp vurdu ancak top auta çıktı.

- 9' Mehmet Ekici soldan kaçan Yusuf'u düşündü. Savunmanın arkasına doğru attığı pas Yusuf için hızlıydı ve top taca çıktı.

- 6' Cicinho sağ kanattan ortasını yapıyor ancak top defansın müdahalesi ile kornere gidiyor.

- 3' Musa Nizam 30 metreden kaleyi denedi. Top farklı şekilde auta çıktı

- Ve karşılaşma başladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap