SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırat Arslan'ın hakem isyanı

Fırat Arslan'ın hakem isyanı

04 Kasım 2012 Pazar - 12:24




Almanya'nın Bielefeld şehrinde düzenlenen şampiyonada, baştan sona üstün mücadele etmesine rağmen hakem kararı ile yenik sayılan Boksör Fırat Arslan'd





Dünya şampiyonu Fırat Arslan Almanya’da karşılaştığı Müslüman boksör Marco Huck’a karşı üstün bir karşılaşma çıkarmasına rağmen hakem kararıyla yenik saylıdı. Karşılaşmanın ilk raundundan itibaren maçı önde götüren ve rakibine karşı daha atak dövüşen Fırat Arslan, hakemlere yenildi. 42 yaşındaki boksör, bu yaşına rağmen karşılaşmada daha fazla yumruk atarken, daha çok isabetli vuruşları da gerçekleştirdi. Karşılaşmanın sonunda herkes Fırat Arslan’ın müsabakayı kazandığını düşünürken hakemlerin verdiği kararla Huck’un galip ilan edilmesi salonda bulunan herkesi şok etti. Karşılaşmanın ardından konuşan boksör Fırat Arslan, "Ben baştan sona üstün dövüştüm. Ben böyle bir karar görmedim. Bu kararlar boks sporlarına büyük zararlar veriyor. Hakkım yenildi ben bugün kendimi dünya şampiyonu olarak görüyorum ve izleyiciler de benim dünya şampiyonu olduğunu biliyorlar. Ben hakkımı istiyorum" şeklinde konuştu. Kemer töreni sırasında seyirciler Marco Huck’a tepki gösterdi. Arslan’ın antrenörü kararı eleştirirken, 'Burada şike yapılıyor" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap