SON DAKİKA



Haber > Spor > Fransa'da gündem Burak Yılmaz! 'Zor günler geçiriyor'

Fransa'da gündem Burak Yılmaz! 'Zor günler geçiriyor'

23 Kasım 2021 Salı - 17:28




Lille forması giyen milli yıldız Burak Yılmaz, Fransa'da gündem olmaya devam ediyor.





Fransız basını, Lille'in Salzburg ile oynayacağı maç öncesinde Burak Yılmaz hakkında flaş değerlendirmelerde bulundu. Foot Mercato'da Lucas Billard imzasıyla yayınlanan haberde golcü futbolcunun geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'e damga vurduğu fakat bu sezon adeta çöküş yaşadığı ifade ediliyor.

Haberde "Lille, 2020-2021 sezonunda istisnai bir sezon yaşadı ve Burak Yılmaz'ın 16 gol 5 asistlik katkısı Lille'in şampiyonluğuna büyük katkıda bulundu. Fakat Türk golcü bu sezona istediği gibi başlayamadı. Galtier ile parlayan Burak, Jocelyn Gourvennec yönetiminde eski günlerini arıyor." ifadeleri kullanıldı.

Foot Mercato'da yer alan haberin detayında Burak Yılmaz için "Mevcut sezonun başından bugüne kadar birçok zorluk yaşadı." ifadesi dikkatlerden kaçmadı. Burak Yılmaz'ın Lille takımındaki liderliğini devam ettirmesinin ise "Kötü" olarak yorumlanması dikkat çekiyor.

Lucas Billard imzasıyla yayınlana haberde "Daha da kötüsü Burak Yılmaz, Lille'in lider oyuncusu olmaya devam ediyor. Kral Burak Yılmaz'ın öfkesi bilinen bir gerçek. Hala geçtiğimiz sezonda elde ettiği başarıları tekrarlamak adına çok çalışıyor. Salzburg karşısında Lille'in yeniden en büyük kozu olmaya aday. Sahadaki sınırsız enerjisi ve savaşçı zihniyeti bazen takımını ayakta tutuyor." ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap