SON DAKİKA



Haber > Spor > Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi!

Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi!

26 Haziran 2018 Salı - 19:29




2018 Dünya Kupası C Grubu maçında Fransa ile Danimarka golsüz berabere kaldı. Bu sonucun ardından Fransa ve Danimarka bir üst tura yükseldi.





Luzhniki 'de oynanan maçta iki takımda aradığı golü bulamayınca maç başladığı gibi 0-0 berabere bitti. Bu sonucun ardından Fransa 7 puan ile grubunu lider tamamlarken Danimarka ise 5 puanla grubu ikinci sırada tamamladı. İki takım böylece bir üst tura yükseldi.

STAT: Luzhniki

HAKEMLER: Sandro Ricci, Emerson De Carvalho, Marcelo Van Gasse

DANİMARKA: Schmeichel, Dalsgaard, Kjaer, Christensen, Jorgensen, Stryger, Delaney (Dk. 90+2 Lerager), Eriksen, Sisto (Dk. 59 Fischer), Braithwaite, Cornelius (Dk. 75 Dolberg)

FRANSA: Mandanda, Sidibe, Varane, Kimpembe, Hernandez (Dk. 50 Mendy), Nzonzi, Kante, Dembele (Dk. 78 Mbappe), Griezmann (Dk. 68 Fekir), Lemar, Giroud


SARI KART: Jorgensen (Danimarka)

2018 FIFA Dünya Kupası C Grubu son hafta mücadelesinde Danimarka ile Fransa 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla birlikte Fransa puanını 7'ye yükselterek grubu lider olarak tamamladı ve son 16'ya yükseldi. Danimarka ise 5 puanla ikinci sırayı aldı ve son 16 turuna yükselen diğer takım oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap