SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvette çok gizli harekat

Forvette çok gizli harekat

20 Temmuz 2015 Pazartesi - 13:23




Papiss Cisse, Seydou Doumbia ve Ola Toivonen ile görüşmelerini sürdüren Trabzonspor üç oyuncudan birini almakta kararlı.





Trabzonspor dünyaca ünlü bir forveti kadrosuna katmak için çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Papiss Cisse için kulübü Newcastle United 8 milyon Euro bonservis bedelinde dirense de 6 milyon Euro teklif eden Trabzonspor kurmaylarının gizliden gizliye bu transferi bitirmenin uğraşını verdiği öğrenildi. Bu transferin fazla dillendirilmesini istemeyen yönetim ‘bekle gör’ taktiği uyguluyor. Cisse’nin yanı sıra Roma’da forma giyen Seydou Doumbia için de nabız yoklayan kulüp yönetiminin başarılı forvet için İtalyan kulübü ile görüşmelerini kesmediği ortaya çıktı. 

Teknik Direktör Şota Arveladze’nin hareketli bir forvet talep etmesi üzerine yönetimin Cisse ile birlikte Seydou Doumbia’yı da gündemine aldığı belirlendi. Trabzonspor kurmaylarının Roma kulübüne 7 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır olduğunu ilettiği öğrenildi. Rennes’te forma giyen Ola Toivonen’i de beklemede tutan Karadeniz ekibi her iki transferde yaşanacak olası pürüzü göz önüne alarak İsveçli futbolcuyu kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap