SON DAKİKA



Haber > Spor > Forvetler benden korksun

Forvetler benden korksun

18 Temmuz 2012 Çarşamba - 10:56




Trabzonspor’un Fildişi Sahilli yeni transferi Sol Bamba, rakip forvetlere gözdağı verdi. Bamba, “Agresif bir yapıya sahibim. Kolay kolay mücadeleyi bı





Zokora benim için avantaj Didier Zokora'nın Trabzonspor'da olmasının kendisi için büyük avantaj olduğunu söyleyen Bamba, “Didier ile saha içinde ve saha dışında sürekli konuşuyoruz. Biz milli takımda da beraber futbol oynadık. Bu nedenle birbirimizi iyi tanıyan insanlarız. Bu benim Trabzonspor'a erken uyum sağlamamda çok önemli oldu” dedi. AGRESİFİM Bordo-Mavili takımın yeni sezon öncesi şu ana kadar tek yabancı transferi olan Sol Bamba, umut verici açıklamalar yaptı. Kısa sürede takıma ve camiaya alıştığını söyleyen Bamba, uyum sorununun da kalmadığını vurguladı. Saha içerisindeki en belirgin özelliğinin agresif yapısı olduğunu belirten Bamba, “Yapışkan olarak mı değerlendirirsiniz yoksa kene mi dersiniz bilmem. Sorumluluk aldığım forvet oyuncuya nefes aldırmam” dedi. AİLE ORTAMI Karşısında oynayan ofans oyuncunun işinin kolay olmayacağını söyleyerek rakip forvetlere sezon başlamadan gözdağı veren Bamba, Türkiye liginin de çok zor olduğunu belirtti. Bamba, “Kısa sürede buraya alıştım diyebilirim. Takım içerisindeki yardımlaşma ve arkadaşlık ortamı mükemmel. Bu benim daha erken kaynaşmamı sağladı. Türkiye ligi öyle basite alınacak bir lig değil. Zorluk derecesi yüksek bir lig” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap