SON DAKİKA



Haber > Spor > Forma savaşı!

Forma savaşı!

13 Temmuz 2015 Pazartesi - 11:02




Başka takımlarda kiralık oynayan ve sezon sonu takıma dönen oyuncular da yeni sezonda Shota Arveladze’nin gözüne girmek için büyük bir mücadele veriyo





Şota'nın gözüne girmek için uğraşıyorlar... Geçtiğimiz sezon kadroda bulunan oyuncuların yanı sıra başka takımlarda kiralık oynayan ve sezon sonu takıma dönen oyuncular da yeni sezonda Shota Arveladze’nin gözüne girmek için büyük bir mücadele veriyorlar. Kampta her oyuncusunun performansını yakından görmek isteyen Gürcü teknik adam, futbolcuların antrenman performanslarını da tek tek not aldırıyor. Takımdan gidecek ve kalacak oyuncuların durumlarına kamp döneminde karar vermeyi planlayan Shota, her oyuncusuna da eşit mesafede olduğunu kamp başında yaptığı toplantıda anlattı. Trabzonspor ilk hazırlık maçını, Arnheim Amatör Lig karmasıyla oynadı, Bu maçı 5-0 kazanan bordo-mavililer, ikinci hazırlık maçın da ise Belçika 2. lig ekiplerinden White Star Bruxelles’i 3-1 mağlup etti. Shota’nın yardımcısı Giorgi Devdariani bu maçlarda notlar tutarak teknik direktör Shota Arveladze’ye bir rapor halinde sundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap