SON DAKİKA



Haber > Spor > Forma savaşı kızıştı!

Forma savaşı kızıştı!

29 Mart 2015 Pazar - 10:07




Bordo-Mavililer’de Torku Konya maçı hazırlıkları harıl harıl devam ediyor. Günde çift idman yapan Karadeniz ekibinde sakatların da takıma dönmesiyle r





Trabzonspor’da büyük umutlarla alınan fakat hem sakatlığı hem de takıma uyum sıkıntısı nedeniyle beklentilere karşılık veremeyen Ganalı oyuncu Waris’e gelen teklifler şaşırtıyor. Her ne kadar “Trabzonspor’a borcumu ödemeden gitmek istemem” dese de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gelecek planları arasında bulunmayan Waris için sürpriz bir kulüp ismi ortaya atıldı. Arap kulüplerinin sürekli transfer listesinde olan Waris’in, menajerine eski kulübü Spartak Moskova ile görüşme yaptığını söylediği, başka bir Rus kulübü olan Rubin Kazan’ın da gündemine geldiği belirtiliyor. Rusya’da tanınan bir futbolcu olan Waris’in Rus kulübüne önerildiği ileri sürüldü. Bu arada Waris İngiltere’den West Bromwich ile de anılmaya başlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap