SON DAKİKA



Haber > Spor > Flaş! 'MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa kararı aldı'

Flaş! 'MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa kararı aldı'

16 Mart 2020 Pazartesi - 09:15




MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifa kararı aldığı ve hafta arasında bu kararını resmi olarak açıklayacağı iddia edildi.





MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa kararı aldı. Süper Lig'de bu sezon birçok kulüp hakem kararlarına yönelik tepki gösterirken, uzun süredir tartışılan hakem hatalarının ardından MHK Başkanı Zekeriya Alp'in istifa kararı aldığı iddia edildi. 

Beyaz TV'nin haberine göre, MHK Başkanı Zekeriya Alp bu sezonun genelindeki hakem hatalarının yanı sıra son olarak Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçında Nwakaeme'nin penaltı beklediği pozisyonla ilgili verilen devam kararının aldından gelen tepkiler sonrasında istifa kararı aldığı iddia edildi. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK bu iddiayla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 'Maçta verilmeyen bir penaltımız var. Bu da tabi ligin ve maçın kaderini etkileyen bir durum." ifadelerini kullandı. 

ERMAN TOROĞLU (A SPOR): "TRABZONSPOR'A OPERASYON YAPILDI"

Yapmayın abi! Zekeriya Alp bu olmaz. Bu ahlak ötesi. Ahlak ötesi bir şey yapıyorlar. Ne diyeyim yani. Ahlaksızlar diyeceğim olmayacak. Ya arkadaş! Hakem olarak sen gördün. Ben senin gördüğünü gördüm. Hadi bizi yedin. VAR sen ne yapıyorsun? İshal oldun, etrafa mı etmeyeyim diye içeri mi gittin? Futbolun içine ettiniz. Defolup gidin! Defo bırakıyorsunuz futbolda. Beni mahkemeye de verebilirler. Maliye Bakanı Trabzonsporluymuş. Nwakame haksız atıldı. Sörloth atıldı. Burada penaltısı verilmedi. İki bakan daha Trabzonsporlu olsa demek ki küme düşecekler. Organize iş var. İnanamadım ben. Orada ben maçı bitirmezdim. Sana, bana göre pozisyonlar tartışılır. Fırat Aydınus, Nwakame'nin çekildiğini gördü. İçinden keşke görmeseydim diyor. Yemin ediyorum ya. Aklı orada aldı. Kurtulamıyor oradan. Gönlü razı değil. Trabzonspor'a bugün operasyon yapıldı. 

Beğendim
6
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap