SON DAKİKA



Haber > Spor > Final haftası olacak

Final haftası olacak

22 Mart 2016 Salı - 10:44








Dördüncü haftanın sonunda Yolspor Beşikdüzü gibi çok ciddi bir rakibi yenip avantaj sağlarken H.Doğanspor Şalpazarı karşısında sürprize mahal vermedi. Bahçecik ve Büyükliman ekstra işler yapmaya devam ediyorlar. Play-off’ta kritik bir haftayı daha geride bırakırken haftanın belki de en önemli karşılaşmasında Yolspor Beşikdüzü gibi tecrübesi ve kalitesi yüksek takımı mağlup ederek zirvedeki yerini korudu. 4. Haftanın ardından 10 puana ulaşan Turuncu-Siyahlılar kalan 5 haftada ipleri eline aldı.

Bu, Yolspor için büyük avantaj. Her geçen hafta biraz daha düşüş yaşayan Sürmenespor karşısına çıkan Bahçecikspor istikrarını ve iddiasını bu mücadelede de sürdürdü. Grubun belki de en kolektif futbolunu oynayan, saha içerisinde olabildiğince yardımlaşmayı becerebilen Bahçecikspor böylesine zorlu mücadeleden de galip ayrılarak Yolspor’un ardından ikinci sırada yer aldı. Bahçecik ekstra işler yapmaya devam ediyor. Dördüncü hafta sonunda Yolspor ve Bahçecikspor’un ardından kendine üçüncü sırada yer bulan Hekimoğlu Doğanspor Şalpazarı karşısında sürprize izin vermedi. Grubun mütevazı ekiplerinden olup iyi işler çıkartan Büyükliman Belediyespor Akçaabat Sebatspor karşısında özellikle usta ayağı Mehmet Lermi’nin de katkılarıyla haftayı galibiyetle kapatıp zirve yarışındaki varlığını sürdürdü. Sürprize açık bir ekip olan Büyükliman’ın bundan sonra ne yapacağını kestirmek mümkün değil. Bordo- Beyazlılar bu grubun sürprize imza atacak takımı olabilir.

Play-off’a hayal kırıklığı ile başlayan Yalıspor son haftalardaki çıkışını Gneçlerbirliği karşısında da sürdürdü. Mavi- Beyazlı ekibi adeta sırtlayan Mesut bu karşılaşmada ortaya koyduğu performans ile arkadaşlarının yükünü azalttı. Her ne kadar istenileni sahaya yansıtamasa da Yalıspor yarışa tutunmayı başardı. Ancak Mavi-Beyazlıları bundan sonra çok daha ciddi maçlar bekliyor. Dördüncü haftanın ardından zirve yarışı şekillenmeye başlarken bu hafta birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. Özellikle Yalıspor- Beşikdüzüspor, Yolspor-Hekimoğlu Doğanspor müsabakalarında çıkacak sonuçlar kuşkusuz zirveyi şekillendirecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap