SON DAKİKA



Haber > Spor > Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş gerçeği! Canlı yayında açıkladı

Filenin Sultanları'nda Zehra Güneş gerçeği! Canlı yayında açıkladı

16 Haziran 2023 Cuma - 10:55




Milletler Ligi'nde maçlar tüm hızıyla devam ederken Filenin Sultanları, Kanada ile karşı karşıya geldi. Sahadan galibiyetle ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Zehra Güneş gerçeği ortaya çıktı.





A Milli Kadın Voleybol Takımı, VNL'in Hong Kong ayağında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Hollanda galibiyeti sonrası alınan Polonya yenilgisine rağmen Filenin Sultanları, Polonya karşısında üstün bir oyun sergiledi. Sahadan galibiyetle ayrılan takımda Zehra Güneş ile ilgili gelişme yaşandı.

ANTALYA'DA 4'TE 3 YAPTIK

Antalya'daki İlk hafta maçlarında İtalya, Sırbistan ABD ve Güney Kore ile karşılaşan Sultanlar bu etabı 4'te 3 ile kapadı. Milliler, ABD'ye karşı müthiş bir geri dönüşe imza atsa da karar setini kaybetti ve 3-2 mağlup oldu.

Hong Kong etabına Hollanda maçıyla başlayan Sultanlar rakibine set vermedi. Dünkü mücadelede ise turnuvanın yenilgisiz takımı Polonya ile karşılaştı. Setlerde baş başa mücadele sergilemesine rağmen Polonya sahadan 3-0 galip ayrıldı.

EBRAR VE VARGAS'TAN 31 SAYI

Filenin Sultanları, sabah 08.30'da Kanada'ya akrşı oynadığı mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Sultanlar böyle çıktığı 7 maçta 5 galibiyet alırken ABD ve Polonya'ya kaybetti. Türkiye adına Melissa Vargas toplamda 17 sayı atarken Ebrar Karakurt 14 sayı ve kaptan Eda Erdem 11 sayı kaydetti.

HANDE BALADIN ÇAPRAZ OYNADI

Vargas ve Ebrar'ın kenara gelmesi sonrasında ikinci setin sonunda oyuna giren Hande Baladın pasör çaprazı olarak oynadı. 18-10'da öndeyken yapılan bu hamle sonrası Kanada bulduğu sayılarla farkı eritti. Setin sonunda toparlanan Sultanlar 25-22 ile skoru 2-0'a getirdi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap