SON DAKİKA



Haber > Spor > Fikret Orman açıkladı 'Adımı önce Trabzonspor attı'

Fikret Orman açıkladı 'Adımı önce Trabzonspor attı'

18 Temmuz 2019 Perşembe - 14:08




Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Trabzonspor sözleri...





Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. Orman burada Trabzonspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

"Borç yapılandırması herkesin yaptığı bir iş"

Bankalar birliğiyle yapılan borç yapılandırmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Fikret Orman, "Bizim birikmiş borçlarımız var. Kulübü dönüştürebilmek için 2 sene ödemesiz, 5 yıllık bir anlaşma yaptık. 2 sene sonra önce faizi, sonra ana parayı ödeyeceğiz. Bütün kulüpler daralacak. TFF'nin lisanslaması var. Burada en büyük adımı önce Trabzonspor attı, sonra biz attık. Benim anlamadığım konu, bankalarla yapılan anlaşmanın neden rahatsızlık oluşturduğu. Türkiye'de birçok büyük grup, bankalarla yapılandırma anlaşması yapıyor. Bizim camiamız içinde bundan rahatsızlık duyarlar oluyor. Ne rahatsızlık veriyor. Türkiye'de dövizsel olarak anormal durumlar oluyor. İnsanlarda yaptığı rahatsızlık nedeni nedir anlamıyorum" diyerek bu konuyla ilgili eleştiride bulunanlara tepki gösterdi.




"Şampiyonluğu çok istiyoruz ve iddialıyız"

Beşiktaş'ta bugüne kadar kişiler ya da bireyler üzerinden konuşulmadığını söyleyen Fikret Orman, "Beşiktaş büyük bir aile. Hocamız çok pozitif, işini iyi bilen, çağdaş futbolu çok iyi bilen birisi ve kendisinin 8 kişilik bir ekibi var. İyi de bir hava yakaladık. Geçen sezon hep beraber kötü bir sınav verdik. Statta da, sahada da, yönetimsel olarak da kötü bir sınav verdik. Şimdi sayfayı çevirdik. Bu sene şampiyonluğu çok istiyoruz ve iddialıyız. Takımımıza sahip çıkalım. Beşiktaş, hepimizin ve buradaki başarı, hepimizi mutlu edecek. Kenetlenelim. Bugün ne kadar güzel bir imza attık. Pozitif şeyler yapma gayreti içindeyiz. Bu süreç de böyle devam edecek. Beşiktaş'ın gündemini kısır döngülere çevirmeyelim. İnşallah Beşiktaş'ı bu sene çok mutlu edeceğiz" diyerek şampiyonluktaki iddialarını belirtti.




"Gördüğünü çalan bir hakem ekibi istiyoruz"

Son olarak değişen MHK'yle ilgili olarak sorulan soruyu yanıtlayan Orman, "Zekeriya Alp camiamızdan birisi. Aradım kendisini tebrik ettim. Bunun dışında bir görüşmemiz olmadı. Şu anda yeni bir MHK başlamışken, yapmış oldukları işlerle ilgili yorum yapmak doğru olmaz. Tecrübeli hakem kadrosu vardı. İnşallah genç hakemlere şans verirler. Maça çıkmadan maçı oynayan hakemler olmasınlar. Bütün kulüplerin niyeti, gördüğünü çalan, organize akılla maç yönetmeyen, eyyamcılık yapmayan bir hakem ekibi görmek istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı. 
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap