SON DAKİKA



Haber > Spor > FIFA'da Infantino bombası

FIFA'da Infantino bombası

26 Ekim 2015 Pazartesi - 14:18




Skandallarla sarsılan FIFA'da sürpriz bir başkan adayının ismi ortaya atıldı. UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino'nun her an adaylığını açıklayabile





Infantino bombası... Michel Platini'ye hesabındaki kayadığı açıklanamayan para nedeniyle verilen 90 günlük men cezası ve son olarak Asya Futbol Konfederasyonu başkanı Şeyh Salman'ın adaylığını açıklamasının ardından, UEFA İcra Komitesi Gianni Infantino'yu sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Komite yaptığı toplantıda Platini'nin senelerdir sağ kolu olan Infantino'nun isminde karar kıldı. Henüz resmi bir başvuru ya da talep olmamasına rağmen birçok İngiliz medya kuruluşu, Infantino'nun başkan adaylığını kısa süre içinde açıklayabileceğini belirtiyor.

Telekonferans toplantısı

UEFA İcra Komitesi'nin Şeyh Salman'ın  adaylığını açıklamasıyla birlikte acil koduyla toplandığı belirtilen haberlerde, toplantının dünyanın farklı yerlerinde olan üyeler için telekonferansla yapıldığı da aktarıldı.

Asya ve Avrupa çekişmesi

Toplantı ve Infantino kararının, Asya Futbol Konfederasyonu başkanı Bahreynli Sheikh Salman bin Ebrahim Al Khalifa'nın başkan adaylığını açıklamasından sonra alınması Avrupa ve Asya'nın FIFA'daki çekişmesi olarak yorumlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap