SON DAKİKA



Haber > Spor > Feyenoord'un bileği bükülmüyor

Feyenoord'un bileği bükülmüyor

23 Eylül 2016 Cuma - 11:34




Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakibi Feyenoord, Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan maçta Oss'u 4-1 yendi.





Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki rakibi Feyenoord, Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı'nda oynanan maçta Oss'u 4-1 yendi. Maçın 3. dakikasında Oss karşısında Tom Boere'nin attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Feyenoord'a galibiyeti, 12. dakikada Steven Berghuis, 68. dakikada Michiel Kramer, 76. dakikada Türk futbolcu Bilal Başaçıkoğlu ve 90+2. dakikada Nicolai Jörgensen'in golleri getirdi. Sezon öncesi Hollanda Süper Kupası'nda PSV Eindhoven'a 1-0 yenilen Feyenoord, ağustos ayından bu yana yaptığı 6 lig, bir UEFA Avrupa Ligi ve bir de KNVB Beker mücadelesi olmak üzere 8 resmi maçın hepsini kazanmayı başardı. Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki ikinci maçında 29 Eylül Perşembe günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap