SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerden Çağlar hamlesi

Fenerden Çağlar hamlesi

17 Ocak 2024 Çarşamba - 15:08




Trendyol Süper Lig'de zirve koltuğunda oturan Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferlerinin ardından bir yıldız ismi daha kadrosuna katacak.





Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid'de forma giyen milli stoper Çağlar Söyüncü transferinde sona yaklaştı. Çağlar transferi de gerçekleşirse Fenerbahçe'nin stoper rotasyonu, 6 futbolcuya kadar çıkacak.

Trendyol Süper Lig'de zirve koltuğunda oturan Fenerbahçe, İsmail Kartal yönetiminde inanılmaz bir performansa imza atıyor. Nordsjaelland karşısında alınan 6-1'lik hezimetin ardından çıktığı 9 resmi maçı da kazanan Sarı-Lacivertliler, en yakın rakibi Galatasaray'a da 2 puan fark atmış durumda. Uzun yıllardır hasretini çektiği şampiyonluğa bu sezon ulaşmak isteyen Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu birbirinden önemli isimler ile güçlendirmeye devam ediyor.

Fenerbahçe, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic transferlerinin ardından Çağlar Söyüncü'yü de renklerine bağlamak için harekete geçti. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ile anlaşmaya varan Çağlar ve temsilcisi, Madrid'de bir araya geldi. Çağlar Söyüncü ve temsilcisinin bugün Atletico Madrid ile görüşüp Fenerbahçe'ye transferi konusunda kolaylık isteyecekleri belirtildi.

Yaz transfer döneminde bedelsiz şekilde Leicester City'den Atletico Madrid'in yolunu tutan Çağlar Söyüncü, bu sezon takımında sadece 9 maçta süre bulabildi. Milli stoper, bu karşılaşmaların bir tanesinde ise kırmızı kart görerek takımını yalnız bıraktı. Türkiye A Milli Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella tarafından artık tercih edilmeyen Çağlar Söyüncü, EURO 2024'te (Avrupa Futbol Şampiyonası) kadroda yer alabilmek adına Fenerbahçe'ye forma giymeye sıcak bakıyor.

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın son transferlerin ardından stoper tandeminde hangi ikiliye forma vereceği merak konusu olacak. Çağlar Söyüncü'nün transferi de gerçekleşirse Fenerbahçe'nin stoper rotasyonu, 6 futbolcuya kadar çıkacak. Sarı-Lacivertlilerin stoperde rotasyonunda an itibariyle Serdar Aziz, Leanardo Bonucci, Rodrigo Becao, Alexander Dijku ve Jayden Oosterwelde gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap