SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'ye Altay Bayındır'dan kötü haber!

Fenerbahçe'ye Altay Bayındır'dan kötü haber!

17 Nisan 2023 Pazartesi - 12:02




Belindeki ağrılar nedeniyle Ankaragücü maçında görev yapamayan Altay Bayındır'ın son durumu belli oldu. Sarı-lacivertli ekip, başarılı file bekçisinin tedavisi için alınan kararı duyurdu.





Fenerbahçe’de Ankaragücü maçı öncesi Altay Bayındır şoku yaşanmıştı. Belindeki ağrıları artan 25 yaşındaki kaleci, son anda kadrodan çıkartılmıştı. Başarılı futbolcunun son durumu belli oldu.

SIKINTISI YENİ DEĞİL

Altay’ın belindeki sıkıntısı yeni değil. Sezon boyunca zaman zaman ağrılar hisseden Milli file bekçisi, ilaç ve iğnelerle bir şekilde sahaya çıkmıştı. Ancak ağrıları iyice artan Fenerbahçe’nin kaptanı için yoğun bir tedavi programı başlatılmıştı.
 

DURUMU BELLİ OLDU

Ancak Fenerbahçe, Altay Bayındır'ın yapılan kontrollerinin ardından operasyon geçirmesine karar verildiğini açıkladı. 


FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde: "Kaptanımız Altay Bayındır’ın bir süredir şikayetçi olduğu bel fıtığı rahatsızlığı ve son dönemde artan ağrıları nedeniyle, bugün yapılan kontrollerinin ardından operasyon geçirmesine karar verilmiştir. Sonrasında gerekli bilgilendirmeler kulübümüz tarafından yapılacaktır."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap