SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal

29 Haziran 2023 Perşembe - 11:01




Jorge Jesus ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik adam arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertli ekibin başına üçüncü kez İsmail Kartal geçti.





Portekizli teknik adam Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, teknik direktörlük koltuğuna üçüncü kez İsmail Kartal'ı geçirdi. Sarı-Lacivertliler sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda İsmail Kartal için 'Yuvana hoşgeldin' denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçemize hem futbolcu hem de teknik direktör olarak hizmet eden ve en zor dönemlerde camiamızın bir neferi olarak hiçbir sorumluluktan kaçınmayan İsmail Kartal Hocamız ile 2023-2024 sezonu için bir yıllık anlaşmaya varılmıştır. İsmail Kartal, Fenerbahçe kariyerini bu sezon yarışacağımız tüm kulvarlarda kupalar kazanarak taçlandırmak için, yeniden Çubuklu'nun başına geçiyor. Yuvana hoş geldin Fenerbahçe'nin neferi"

ÜÇÜNCÜ DÖNEMİ

Fenerbahçe'de 3. dönemine hazırlanan İsmail Kartal, 2014-15'teki ilk döneminde takımla 46 maça çıkmış 30 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgi alarak maç başına 2.17 puan ortalaması yakalamıştı.


2021-22 sezonunda ise Fenerbahçe ile 21 maça çıkan İsmail Kartal 12 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Deneyimli hoca maç başına 1.95 puan ortalaması yakaladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap