SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe’nin ekici planı!

Fenerbahçe’nin ekici planı!

18 Ocak 2017 Çarşamba - 12:39




Mehmet Ekici transferinde yeni formül arayan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferindeki gibi futbolcuya 6 ay once sözleşme imzalatmak istiyor.





Transfer süreci arap saçına dönen Mehmet Ekici için her gün yeni bir gelişme yaşanırken, Fenerbahçeli yönetimden flaş bir hamle daha geldi.

Olcay Şahan'ı 200 bin Euro gibi bir rakama Trabzonspor'a satan Beşiktaş, Ekici transferinde bir adım öndeyken, gurbetçi futbolcu ise Fenerbahçe'ye imza atmakta ısrarcı. Sarı-lacivertli yönetim de Ekici'yi renklerine bağlamaktan vazgeçmezken, Fenerbahçe gurbetçi futbolcunun avukatı Alman Prof. Dr. Tobias Huep'u İstanbul'a çağırarak yeni bir formül buldu.

CENK TOSUN FORMÜLÜ

Her fırsatta Fenerbahçe'de forma giymek istediğini dile getiren Mehmet Ekici'nin Trabzonspor'dan ayrılma süreciyle ilgili olarak yeni formüller üzerinde duruldu. Spor hukuku konusunda uzman olan Huep, TFF'nin uygulaması gereği Ekici ile görüşme ve imzanın sezon sonuna kadar yapılamamasının FIFA kurallarının dışında olduğunu vurguladı. Bunun üzerine ise Sarı-lacivertli yönetim Mehmet Ekici'ye imza attırmak için vakit kaybetmeden harekete geçti.

Buna göre Fenerbahçe Kulübü daha önce Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferinde uyguladığı yöntemi uygulayarak sözleşmesinin bitişine 6 ay kalan Mehmet Ekici'ye imza attırıp, Trabzonspor'u bonservisini verme konusunda zorlayacak. Böyle bir hamle karşısında Karadeniz ekibinin ise nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap