SON DAKİKA



Haber > Spor > "Fenerbahçeliler ağlıyorlar"

"Fenerbahçeliler ağlıyorlar"

07 Şubat 2015 Cumartesi - 23:42




Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kritik maç biter bitmez hakem Bülent Yıldırım'la ilgili düşüncelerini aktardı.





Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kritik maç biter bitmez hakem Bülent Yıldırım'la ilgili düşüncelerini aktardı. Maç bitiminde sıcağı sıcağına hakem Bülent Yıldırım'ın kararlarıyla ilgili görüşlerini belirten Hacıosmanoğlu, "Bülent Yıldırım'a teşekkür ederiz. Maçtan önce ona tek söylediğimiz de buydu. 'Çık gördüğünü çal' dedik. Ufak tefek hatalar oldu ama hiçbiri için kasıtlı diyemeyiz. Bizim Türk futbolundan beklentimiz bu. Kimseden bir şey istemiyoruz. Bizim konuşmamız üzerine çok laf söylediler. Ama biz özel bir şey istememiştik, bunu istedik. Kimse bugün hakem konuşmayacak. Bu da bizim için sevindirici" açıklamasını yaptı.

Hacıosmanoğlu daha sonra da canlı yayına bağlanarak, "İnsanların birbirleriyle konuşmaması sıkıntı yaratıyor. Bir kulüp başkanının hakemle konuşmasında ne olabilir? Burada önemli olan samimiyet ve açık yüreklilik aslında. Tapeler ortada, kimler ne konuşmuş. Konuşmanın içeriği önemli. Bülent hocaya bizim camiamızdan büyük bir tepki var, tek tek maçlar listeleniyor. Bundan sonra bütün hakemler ile konuşacağım. Geçen tatil ettiği maçtan sonra da soyunma odasına gittim ve Bülent hocayla konuştum, dileklerimi ilettim ve hiçbir talebim olmadı. Kim daha iyi mücadele ediyorsa o kazansın. Maçtan önce aradım ve Bülent hocam tepkiler var ama ben sizin samimiyetinize inanıyorum, Allah yardımcınız olsun dedim. Fenerbahçeliler ağlıyor. Neden ağlıyorlar. Haksız kararla maç kazanamadılar diye ağlıyorlar" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap