SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'den Maribor maçında yaşanan olaylar hakkında açıklama: "Yaşanan vahim olayların takipçisi olacağız"

Fenerbahçe'den Maribor maçında yaşanan olaylar hakkında açıklama: "Yaşanan vahim olayların takipçisi olacağız"

18 Ağustos 2023 Cuma - 09:27




Fenerbahçe, deplasmanda Maribor'u 3-0 yendikleri maçın ardından karşılaşmada yaşanan tribün olayları hakkında bir açıklama yaptı.





UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Maribor ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Fenerbahçe, Maribor'u 3-0 yendikleri mücadelede yaşanan tribün olaylarıyla alakalı bir paylaşım yaparak tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Takımımızın, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş mücadelesinde deplasmanda Maribor ile oynadığı maçta yaşanan vahim tribün olayları hakkında açıklamamızdır.

Takımımızın oynadığı maçta, tribünlerde hiçbir problem yokken rakip takım taraftarlarının taraftarımızın arasına girerek tribünde yer alan pankarta saldırması, pankartı tribünden sökmesi üzerine kesinlikle kabul etmeyeceğimiz olaylar yaşanmıştır.

Stadyumda görev alan polis ekiplerinin bu olaya sebep olan Sloven taraftarlara müdahalesi yeterli olmamış, Fenerbahçemizi desteklemek üzere tribünde yer alan, tribünden sökülen pankartı geri alma refleksini ortaya koyan taraftarlarımız ve tüm tribünümüz haksız şekilde stadyumdan dışarı çıkarılmıştır.


 
Kulübümüze ulaşan bilgi taraftarlarımıza stadın dışarı çıkarıldıkları anlarda da polisler tarafından sınırı aşan bir yaklaşım sergilendiğidir.

Tribünlerde Fenerbahçemizi yalnız bırakmayan, tribün duruşunu olması gerektiği gibi ortaya koyan taraftarımıza geçmiş olsun diyor;

Maribor taraftarlarının sebebiyet verdiği bu vahim olaya dair UEFA nezdinde tüm sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap