SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de sürpriz veda! Süper Lig ekipleri peşinde

Fenerbahçe'de sürpriz veda! Süper Lig ekipleri peşinde

16 Temmuz 2023 Pazar - 14:07




Fenerbahçe transferde adeta turbo modu açtı. Üst üste yeni oyuncularını getiren sarı lacivertlilerde ayrılıklar da olması kaçınılmaz. İsmail Kartal'ın raporuna göre gidecekler isimler netleşti.





Fenerbahçe birçok yeni transfer takıma katıldı. Szymanski, Kent, Djiku, Dzeko, Umut Nayir ve son olarak Dusan Tadic, resmen sarı lacivertli formayı giyecek isimler oldu.

Transferlerde sonrası Fenerbahçe'nin bazı isimlerle yolları ayırması bekleniyor. O isimlerden biri ise stoper rotasyonunda şans bulması iyice zora giren Samet Akaydın.

Djiku transferi ve Becao'nun alınma ihtimalinin giderek güçlenmesi sonrası tecrübeli stopere yol göründü. Fanatik'teki habere göre, Samet'in yeni durağı bir Süper Lig takımı olacak.

Geçtiğimiz günlerde Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Fenerbahçe, Samet'i versin; bugün alırım. Onun gibi stoperi nereden bulacağım?" diyerek transfere yeşiş ışık yakmıştı.

Haberin detayına göre Demirspor ile beraber Başakşehir, Samsunspor, Rizespor ve Eyüpspor da oyuncunun durumunu yakından takip ediyor.

29 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe makul bir bonservis talep edecek.


Sarı lacivertliler Samet için geçen sezon Demirspor'a 3.7 milyon euro ödemitşi. Samet, Jorge Jesus döneminde sık sık şans bulsa da performansı eleştiri toplamıştı.

Tecrübeli savunmacı Fenerbahçe'de 23 kez forma giydi.

Samet ile beraber Szalai'nin de takımdan ayrılması bekleniyor. Macar oyuncuya Almanya'dan teklifler var yeni takımı Bundesliga'dan olacak. Fenerbahçe böylece stoper tandemini baştan kuracak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap