SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, 6 oyuncuyu beğenmedi: Bir varlar bir yoklar

13 Nisan 2023 Perşembe - 10:53




Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek zirve takibini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un 6 futbolcunun performansından memnun kalmadığı öğrenildi.





Fenerbahçe, Süper Lig'in 28. haftasının kapanış maçında deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük karşısında 1-0 geri düşmesine rağmen ikinci yarıda Zajc ve Szalai'nin golleriyle kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. BAY geçen Galatasaray'la arasındaki puan farkını 6'ya düşüren sarı-lacivertliler Ankaragücü maçına odaklandı. Jorge Jesus, Karagümrük galibiyetinin ardından takımına 1 gün izin vermişti. Salıyı dinlenerek geçiren sarı-lacivertliler, Ankaragücü mesaisine başladı. Taktik ağırlıklı geçen çalışmada Jesus’un hem Karagümrük maçındaki hatalarını öğrencilerine anlattığı hem de Ankaragücü hakkında bilgiler verdiği öğrenildi.

JESUS, BATSHUAYI'Yİ BEKLİYOR

Michy Batshuayi ile Joshua King'in tedavilerinde sona yaklaşıldı. İki oyuncunun bireysel çalışmaları ve tedavi programları devam ediyor. Fenerbahçe'de uzun süredir sakatlığından dolayı takımdan ayrı olan Luan Peres'in de bireysel çalışmaları sürüyor. Eksik oyuncuların sayısı, Jorge Jesus’un maç içi hamlelerini zorlaştırıyor. Lincoln sezonu kapattı, Batshuayi, King ve Luan da henüz oynayacak durumda değil. Başarılı çalıştırıcının özellikle Batshuayi’nin haftaya dönmesini adeta dört gözle beklediği kaydedildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap