SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de bir futbolcu ve sağlık çalışanında koronavirüs

Fenerbahçe'de bir futbolcu ve sağlık çalışanında koronavirüs

25 Mart 2020 Çarşamba - 16:05




Fenerbahçe Kulübü, futbol takımından bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında yeni tip koronavirüs (Covid-19) bulgularına rastlandığını açıkladı.





Fenerbahçe Futbol A Takımı ve personeli korona virüs testine girmek için Samandıra'ya geldi. Kulüpten yapılan açıklamada bir oyuncu ve personelde korona virüs belirtisine rastlandı. Söz konusu ismin Max Kruse olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe; bir futbolcusu ve sağlık çalışanında koronavirüs belirtilerine rastlandığını açıkladı. Açıklamada belirti gösteren isimlerin en yakın hastaneye sevk edildikleri bildirilirken herhangi net bir isim açıklanmadı.

İşte Fenerbahçe'den yapılan açıklama:

Futbol A Takımımızın oyuncuları, teknik kadrosu ve idari çalışanları bugün Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde koronavirüs testinden geçmiştir. Yapılan tetkiklerde bir oyuncumuzda ve bir sağlık heyeti çalışanımızda yeni tip koronavirüs (COVID-19) bulgularına rastlanmıştır. 

Oyuncumuzun ve sağlık heyeti çalışanımızın ileri tetkiklerinin ve tedavilerinin yapılması amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.


O İSİM BELLİ OLDU

Virüs testi pozitif çıkan oyuncunun Alman futbolcu Max Kruse olduğu iddia edildi. Kruse'nin Almanya'dan gelen biriyle temas kurduğu ve virüsü böyle kaptığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap