SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'de Altay Bayındır yolcu! Hollanda devi peşinde

Fenerbahçe'de Altay Bayındır yolcu! Hollanda devi peşinde

20 Temmuz 2023 Perşembe - 12:58




Fenerbahçe'de Altay Bayındır Hollanda'nın dev kulübünden teklif geldi.





İsmail Kartal'ın kesin talimatı sonrası kalede revizyona gitme kararı alan  Fenerbahçe, Dominik Livakovic transferinde mutlu sona çok yakın. 28 yaşındaki kaleciyle her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Dinamo Zagreb'le de 9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Dominik Livakovic yakın zamanda İstanbul'a gelip sağlık kontrollerinden geçmesi ve daha sonrasında ise 5 yıllık kontrata imza atması bekleniyor. Livakovic sarı lacivertli ekibin yaz transfer sezonundaki Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymansk'den sonraki 6. transferi olacak.

ANLAŞMA ÇOK YAKIN

Likovic transferi sonrası kulübe yolu gözüken Altay Bayındır ise sözleşmesi uzatılmasına rağmen Fenerbahçe ile yollarını ayırma kararı aldı. Altay Bayındır'ın kontratında bulunan "6 milyon Euro'ya serbest kalır" maddesini kullanmak isteyen Ajax, milli kaleciyle anlaşmaya çok yakın.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap