SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe üyesi Kemal Belgin şike gerçeğini böyle hatırlattı!

Fenerbahçe üyesi Kemal Belgin şike gerçeğini böyle hatırlattı!

06 Kasım 2019 Çarşamba - 16:50




Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un savcılarla ilgili sözlerinin ardından gazeteci Kemal Belgin canlı yayında şike tapelerini hatırlatarak yanıt verdi.





Tapelerden bir bölümü okuyan Belgin "Siz savcıları göreve çağırmışsınız ya. Sizin tarlalar, çiftçiler, eşraf falan mı var? Siz önce aynaya bakacaksınız. Ha Federasyonu eleştirirsiniz, VAR’ı eleştirirsiniz, hakemleri eleştirirsiniz, penaltımızı vermedi dersiniz. Federasyona müracaat edebilirsiniz. Ama savcıları göreve çağırdığınız zaman ben estağfirullah derim size. Dönüp aynaya bakacaksınız savcı kelimesini kullanıyorsanız eğer." ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Belgin'in, sarı lacivertlilerin bir türlü inanmak istemediği gerçekleri dile getirmesi şike severleri adeta çılgına çevirdi. Sosyal medyada şikeyi normal gören ve hala kendilerine kumpas kurulduğu hikayesiyle kendilerini avutan sarı lacivertliler kampanya başlatarak Belgin'in kulüpten ihraç edilmesini istedi.

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin o dönemki başkanı Aziz Yıldırım, çıktığı hiç bir mahkemede ve UEFA'ya verilen savunmalarda tapelerin gerçek olmadığını iddia etmezken,  15 Temmuz sürecinin yaşanması ile birlikte şikeyi kendilerine kurulan bir FETÖ kumpası olarak lanse etmeye başlamıştı. Fenerbahçe'nin sonraki yönetimi de CAS'da verdikleri savunmada şike tapelerini inkar etmemiş aksine aynı tapelerle Trabzonspor'u da suçlamaya kalkmıştı.

 

Beğendim
8
Sevdim
0
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap