SON DAKİKA



Haber > Spor > Fener sahtekarlık yaptı

Fener sahtekarlık yaptı

19 Ağustos 2020 Çarşamba - 12:26




Bordo-Mavili taraftarlar, Mame Thiam’ın transferinde transferde usulsüzlük yapan Fenerbahçe'yi UEFA'ya şikayet etti...





“#SahtekarFenerbahce” hastagi ile UEFA’ya twitler atan Trabzonsporlu taraftarlar, Avrupa futbolunun patronunu uyardı. Yapılan yorumlarda, “Lütfen Fenerbahçe’nin transfer talimatındaki manipülasyonunu soruşturun” denildi. Bordo-mavililerin bu eylemine Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar da destek verdi.

Fenerbahçe'nin Transfer Harcama Limitleri’ni by-pass etmek için Kasımpaşa’dan Mame Thiam’a bonservis bedeli ödemeden imza attırması, uluslararası bir boyut kazandı. Bordo-Mavili taraftarlar, Sarı-Lacivertlilerin son hareketini ‘Manipülasyon’ olarak niteleyip, Avrupa futbolunun patronu UEFA’nın gündemine taşıdı.

“#SahtekarFenerbahce” hastagi ile atılan twitlerde Fenerbahçe’nin UEFA talimatlarını çiğnediği vurgulanırken, Bordo-Mavili taraftarlar, UEFA’ya, “Lütfen Fenerbahçe’nin transfer talimatındaki manipülasyonunu soruşturun. Thiam’ı bonservis bedeli ödemeden aldılar ama oyuncunun Kasımpaşa ile sözleşmesi var” çağrısı yaptı.

Beğendim
13
Sevdim
5
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap