SON DAKİKA



Haber > Spor > ''F.Bahçe'ye saygı duyuyorum ama...''

''F.Bahçe'ye saygı duyuyorum ama...''

12 Ocak 2014 Pazar - 18:20




Galatasaray'ın golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de ezeli rakipleri Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkı kapatacaklarına inand





Burak Yılmaz, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki hedefleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ligde sezonun ikinci yarısında önemli bir fikstür avantajları bulunduğuna dikkati çeken Burak, şöyle konuştu: "Özellikle fikstür nedeniyle ilk 5-6 haftada önemli değişimler gösterebilecek bir lig yaşayacağız. Fenerbahçe ile kendi evimizde oynayacağız. Puan farkıyla ilgili çok şey konuşulabilir. Sonuçta rakibimiz 8 puan önde ve saygı duymak lazım. Kendilerine güvenleri üst seviyede. Fenerbahçe'ye saygı duyuyorum ama Allah izin verirse bu puan farkını kapatacağız. Bu kolay kapatılabilecek bir fark değil, ancak kapanamayacak bir fark da değil. Geçmişte bu seviyede puan farklarının kapandığına şahit olduk. Yeter ki taraftarımız bizimle birlikte olmayı sürdürsün, Juventus maçında yaşadığımız ortamı devam ettirsin. Bence ikinci devre lig yeniden başlayacak." Sarı-kırmızılı takımın üst üste puan kayıpları yaşadığı bir dönem olduğunun hatırlatılması üzerine Burak, "Üst üste başarılar, şampiyonluklar yaşayan takımlarda bir bocalama dönemi mutlaka olacaktır. Biz de onu yaşadık ve atlattık. Şu an ikinci devreye iyi bir takım, son iki sezonun şampiyonu olarak hazırlanıp bu hedefe ulaşmak istiyoruz" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap