SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim İtalya'da

Fatih Terim İtalya'da

29 Ocak 2014 Çarşamba - 10:08




Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Direktörü Fatih Terim, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte İtalya’nın başkenti Roma’ya gitti.





İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano’nun daveti üzerine İtalya’ya ziyaret düzenleyen Cumhurbaşkanı Gül’ün heyetinde Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Takım Direktörü Fatih Terim de bulunuyor. Cumhurbaşkanı Gül’ün temasları boyunca kendisine eşlik eden heyette yer alacak olan Terim, yarın düzenlenecek resmi karşılama töreni ile İtalya Cumhurbaşkanı Giorgio Napolitano ve eşi tarafından Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül’ün onuruna verilecek resmi akşam yemeği de dahil olmak üzere Cumhurbaşkanı’nın bazı görüşmelerine katılacak. Terim ayrıca Gül’ün Kolezyum ve Roma belediyesi gibi yerlere gerçekleştireceği bazı gezilerde de yer alacak. Fatih Terim Cuma günü ise, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Floransa kentine düzenleyeceği ziyarete de eşlik edecek. Terim, 2000-2001 sezonunda Floransa kenti takımı Fiorentina’yı çalıştırmıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap