SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim golcüsünü buldu

Fatih Terim golcüsünü buldu

03 Şubat 2015 Salı - 14:21




Fatih Terim, Bursaspor'da gösterdiği performansla göz dolduran Fernandao'yu Milli Takım'da oynatmak için kolları sıvadı.





Bursaspor' da gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken Brezilyalı Fernandao'nun Türk Milli Takımı'nda oynatılması için girişimlere başlanıldığı öğrenildi. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in Brezilyalı futbolcu için çok gizli bir çalışma yürüttüğü ve kendisini Türk vatandaşı yapmak için start verdiği gelen bilgiler arasında.

"TAM BİZİM ARADIĞIMIZ GOLCÜ" 

Fatih Terim'in çok beğendiği Fernandao için yakın çevresine, "Tam bizim aradığımız bir golcü. Brezilya Milli Takımı'nda bugüne kadar hiç oynatılmaması da bir avantaj. Ondan zorlu maçlarda yararlanabilirim. Fernandao bu sezon Bursaspor'u sırtlayanların başında geliyor. Milli Takım'da bir uyum sorunu yaşayacağını düşünmüyorum. Gol yollarında bize büyük katkı sağlayacaktır" dediği belirlendi. TFF'nin de Fatih Terim'in bu girişimlerinden haberdar olduğu öğrenildi.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE 

Bu sezon ligde 12 gole ulaşan Fernandao, gol krallığı yarışının zirvesinde Trabzonsporlu Oscar Cardozo ile yer aldı. Fernandao, ligin son 3 sezonunda üst üste 7 maçta da gol atmayı başaran ilk oyuncu oldu. Daha önce 2011-2012 sezonunda Burak Yılmaz, Trabzonspor formasıyla benzer bir seriye imza atarak, üst üste 7 maçta skora katkı yapmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap