SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Terim: Burada pardon yok

Fatih Terim: Burada pardon yok

12 Haziran 2016 Pazar - 18:22




Türkiye Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, Hırvatistan maçından sonra hayal kırıklığı yaratan oyuncularının performansını değerlendirdi.





Hırvatistan'ı tebrik ediyorum önce. İlk yarıda çataçat bir maç oldu. Ancak ikinci yarıda 60.dakikadaki fiziki düşüş ve güç dengesi onlardan yanaydı ve pozisyon vermeye başladık. Oyuncu değişiklikleri de randıman vermedi. Biz bitti demeden bitmez diyoruz ama önce başlamamız lazım, başlayamadık henüz. Çok güçlü bir takımla oynuyoruz bunu daha önce de söylemiştim. Yaptığımız işler pratikte doğru görünse de saha içinde öyle olmuyor, daha iki maçımız var. Üzgünüm dediğim gibi dersler çıkaracağız.

İKİNCİ YARI İÇİN BEKLENTİMİZ FAZLAYDI

Türk milli takımının oynadığı bir oyun var. Beni şaşırtan bir şey yok, ne onlarda ne bizde ama ikinci yarıda beklentim fazlaydı fakat çok pas hatası yaptık. Taktiksel olarak iki tarafta birbirini biliyor. İlk yarıda hücumda eksik kaldı ikinci yarıda ise ofansta. Kolay top kaybını önlemeliyiz ve daha çok mücadele etmeliyiz.

ARDA HAKAN CENK OZAN SELÇUK...

Arda-Hakan bunlar önemli oyuncularımız performansları çok önemli onlara ihtiyacımız var ama bugün o ihtiyacı pek karşılayamadılar. Biz takım olarak bakıyoruz bu işe Cenk-Ozan-Selçuk gibi oyunculardan beklentim daha yüksek. Önemli oyuncularımız iyi oynarsa her hangi bir sorun yaşamayız.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap