SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Tekke'nin sözleşmesindeki Trabzonspor maddes

Fatih Tekke'nin sözleşmesindeki Trabzonspor maddes

17 Ocak 2019 Perşembe - 19:08




Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, sosyal medya hesabından sözleşmesinde yer alan Trabzonspor ile ilgili bir madde olduğunu





Spor Toto 1. Lig ekibi İstanbulspor'u çalıştıran Fatih Tekke, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözleşmesinde yer alan Trabzonspor ile ilgili bir madde olduğunu belirtti. 

İşte Tekke'nin açıklaması: Kendimi her geçen gün geliştiriyorum. Futbolu düşünen, taktiksel derinlikleri araştıran ve oyuncuların gelişimine oldukça kafa yoran bir yapım var. Bu konuda okumalarım çok oluyor. Doğru gördüğümüz futbol aklı ile elimizden geleni yapıp, hedeflerimize ulaşacağıma inancım tam.

Bir hayalim var ve bu hayalimin merkezinde Trabzonspor bulunuyor. İstanbulspor'a imza atarken başkanımıza "Trabzonspor olursa, sen izin verdiğin taktirde gitmek isteyeceğimi" söyledim. Biliyorsunuz kendisi Trabzonlu, Trabzonsporlu. O yüzden kabul etti ve anlaşmamızda ki maddelerden biri bu.

Bu kulüpte birbirini seven ve birbirine güvenen bir topluluk var. İstanbulspor düşünce yapısı ve zemin olarak çok güzel bir çalışma ortamına sahip. Skor tabelasının çok önem gördüğü bir yer değil. 5 aylık süreçte alınan bazı kötü sonuçlardan ötürü iki defa istifa ettim. Başkanımız ikisini de kabul etmedi. "Bir daha seninle istifa konusunu konuşmayacağız" dedi. Bu da beni çok mutlu eden bir durum. Basit gibi gözükebilir ve dışarıdan "taraftar ve medya baskısı yok, ondan dolayı." şeklinde yorumlar yapılabilir. Benim tanıdığım Ecmel Başkan bunu her kulüpte yapabilecek karaktere sahip. İstifam kabul olsaydı şu an burada değildim. O yüzden bu kulüpte olacak herhangi bir başarı önce yönetimin, sonra futbolcunun, varsa emeğimiz sonra da bizimdir.

Başkanımız hakkında şunu söylemek istiyorum. 9 yaşından beri futbolun içindeyim. Rahatlıkla söyleyebilirim ki; şu zamana kadar gördüklerim içinde sözünü yerde bırakmayan, sözünün karşılığını veren tek insan. O yüzden kendisine teşekkür ediyorum.


Fatih "Sultan" Tekke

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap