SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Tekke sert konuştu

Fatih Tekke sert konuştu

03 Temmuz 2016 Pazar - 15:09




Başkanlığını Fatih Tekke'nin yaptığı Trabzonlu Futbol Adamları Derneği Yönetim Kurulu bu konuda bir açıklama yaparak Trabzonspor yönetimini uyardı.





Açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 BUNUN KARŞILIĞI TRABZON FUTBOLUNA DÜŞMANLIKTIR

 Türk futbol tarihinin en iyi teknik adamlarının yetiştiği, en yetenekli oyuncuların çıktığı, Türk futboluna yön veren futbol adamları çıkartan bir kültürdür Trabzonspor. Medeniyet şehir demektir. Medeniyetin göstergesi kültürdür. Bizim de bir şehrimiz var, o da Trabzon'dur. Dolayısıyla bizim futbol medeniyetimiz Trabzonspor'dur. Medeniyetler farklı medeniyetlerden etkilenirler, bir şeyler alıp bir şeyler verirler ama asla hiçbir medeniyet kendi öz değerlerinden vazgeçmez. Trabzon'un da bu öz değeri, Trabzon alt yapısıdır. Bir bütünde ruh ve beden ayrı ayrı düşünülemez. Trabzonspor bir bütünse, bunun ruhu Trabzon alt yapısıdır. Bedeni ise bizleriz. Artık Trabzonspor'u yönetenler Trabzonspor'u proküst'ün yatağı gibi görmekten vazgeçmelidirler. Sonuç olarak bu şehirde Trabzonspor kültürüne uygun yetkin birçok futbol adamı vardır, bunu dışarda aramanın ne kente ne de Trabzonspor'a hiçbir faydası yoktur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap