SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Tekke hedefini açıkladı

Fatih Tekke hedefini açıkladı

30 Mart 2016 Çarşamba - 13:52




PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, play-off'larda yer alıp Spor Toto Süper Lig'e yükselme hedefi için galibiyetlere ih





Tekke, yaptığı açıklamada, ligin 27. haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürdüklerini söyledi.Geçen haftaki yoğun antrenman programının ardından Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ile hazırlık maçı yaparak, forma şansı bulamayan oyuncuların performansını gözlemlediklerini ifade eden Tekke, "Onların son durumlarını gördük. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Bu hafta tempoyu biraz daha düşüreceğiz. Takımımızda istenmeyen sakatlıklar var. Cezalılarımız var ama neticesinde içeride oynayacağımız çok ciddi bir maç var." diye konuştu.

İç sahada tüm rakiplere bir şekilde üstünlük sağladıklarını ancak sonuca gidemediklerini belirten Tekke, Kardemir Karabükspor maçında bunu başaracaklarına inandığını kaydetti.
Tekke, ligin kalan bölümünde iddialı ve güçlü takımlarla mücadele edeceklerini vurgulayarak, "Rakiplerin ne düşündüğü, hedefleri bizi çok ilgilendirmez. Bizim kendi hedeflerimiz bizi ilgilendiriyor. Altta ve üstte bulunan rakiplerimizin hepsine saygı duyuyoruz." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap