SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Tekke açıkladı: Teklif gelirse evet derim!

Fatih Tekke açıkladı: Teklif gelirse evet derim!

20 Ağustos 2021 Cuma - 15:04




Trabzonspor'un efsane golcüsü Fatih Tekke, Bursaspor'dan bir teklif gelmesi halinde "evet" diyeceğini söyledi.





Şu an takım çalıştırmayan ve son olarak İstanbulspor'da görev yapan Fatih Tekke "Eğer Bursaspor şampiyonluğu hedefleyen bir düşünceyle hareket edecekse gelecek teklife 'evet' derim." dedi.

Bursaspor'da teknik direktör adayları arasında yer alan Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

RESMİ TEKLİF GELMEDİ Mustafa Er'in istifasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Bursaspor'da ismi teknik direktör adayları arasında üst sıralarda yer alan Fatih Tekke Bursa Hakimiyet'e konuştu.

Genç teknik adam Yeşil Beyazlı takımdan kendisine şu an için ulaşan resmi bir teklifin olmadığını ancak aracıların düşüncesini sorduğunu söyledi. Sözlerine 'Bursaspor'un yerinin burası olmaması lazım' diyerek başlayan Fatih Tekke, "Bursaspor burada olmamalı. Bir an önce kendisini Süper Lig'e taşımalı" dedi.

HEDEF SÜPER LİG OLMALI


Genç teknik adam, "Bana Bursaspor'dan ulaşmış bir teklif yok. Ama aracılar düşüncemi öğrenmeye çalışıyor. Bu iş aracılarla olmaz. Ancak resmi teklif gelirse konuşulur. Bursaspor şampiyon olmuş büyük bir kulüp. Eğer Bursaspor şampiyonluğu hedefleyen bir düşünceyle hareket edecekse gelecek teklife 'evet' derim. Şartlar elbet konuşulur ama Bursaspor gibi bir kulübün tek hedefi şampiyonluk ve Süper Lig olmalı. O hedef varsa ben de o zaman teklife 'Evet' yanıtını veririm." ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap