SON DAKİKA



Haber > Spor > Fatih Öztürk kayıplarda

Fatih Öztürk kayıplarda

06 Şubat 2015 Cuma - 12:08




Trabzonspor’da kaptan Onur Recep Kıvrak’ın sakatlanmasının ardından bordo mavililerin kalesini devralan Fatih Öztürk gösterdiği performans ile hayal k





Spor Toto Süper Lig'de forma giydiği 10 karşılaşmada 20, UEFA Avrupa Ligi'nde 5 maçta 4 gol yiyen 28 yaşındaki Fatih'in bordo mavili kulüple 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Devre arası transfer döneminde kendisine takım bulamayan Fatih Öztürk, PTT 1.lig takımlarından gelen teklifleri kabul etmeyerek Trabzonspor'da kaldı. 

Teknik direktör Ersun Yanal'ın Fatih ile ilgili nasıl bir karar verdiği bilinmezken oyuncunun uzun bir zamandır kendi isteği ile takımla idmanlara çıkmadığı belirtildi. Oyuncunun kendisine verilen idman programı dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. Kendisinden çok şey beklenen Fatih Öztürk'ün, performansında yaşanan bu düşüş nedeni ile kadroya girememesi ve İbrahim Demir'in kadroda yer alması ise bu oyuncunun sezon sonunda takımdan ayrılacağı yönündeki iddiaları da güçlendirmiş oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap