SON DAKİKA



Haber > Spor > Falcao transferinde usulsüzlük iddiası!

Falcao transferinde usulsüzlük iddiası!

05 Eylül 2019 Perşembe - 10:08




Galatasaray'ın aylardır kadrosuna katmak için uğraştığı ve sonunda mutlu sona ulaştığı Kolombiyalı golcü Radamel Falcao düzenlenen görkemli bir imza töreniyle resmen Galatasaraylı oldu.





Galatasaray Monaco'da formayı giyen Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'yu uzun uğraşlar sonucu kadrosuna kattı.

Sarı-Kırmızılılar'da bu transferi gerçekleştirebilmek için özellikle Abdurrahim Albayrak, Ahmet Bulut ve Şükrü Hanedar ciddi mesai harcadı. Transferde gerek Monaco cephesinden gerekse maddi kaynaklara bağlı olarak birçok engel çıksa da taraftarın ve camianın yoğun baskısı sonucu mutlu sona ulaşıldı.
 

2+1 yıllığına Galatasaray'a transfer olan Kolombiyalı golcünün Sarı-Kırmızılılar'dan yıllık 5 milyon Euro maaş alacağı bildirilmişti.

SÖZLEŞMEDE BONUS MADDELERİ BİR HAYLİ FAZLA
Akşam'ın haberine göre Falcao; "Süper Lig'de ilk 11, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi" organizasyonların için ayrı ayrı bonus maddeleri koydurdu.

Falcao'nun 5 milyon euro'luk maaşın haricinde elde edilecek başarılara göre 4 milyon Euro da 'bonus' alma ihtimali olduğu öğrenildi.

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI 
2 milyon peşin, 3 milyon euro 10 taksitle ödenecek. Toplam 5 milyon Euro.

Falcao sezon başına 5 maçta ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 10 maçta daha ilk 11 çıkarsa 500 bin Euro, 14 maçta daha ilk 11 çıkarsa 600 bin euro. Toplamda 29 maça ilk 11 çıkarsa 1.6 milyon Euro.


Galatasaray'ın lig şampiyonluğunda Falcao'ya 200 bin Euro, Avrupa Ligi şampiyonluğunda ise 700 bin Euro ödenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16'da 200 bin Euro, çeyrek finalde 300 bin Euro, yarı finalde 400 bin Euro, şampiyonlukta 4 milyon Euro ödeme yapılacak.

TEK TARAFLI FESHETME HAKKI!
Bu maddelerin dışında Galatasaray Kulübü Falcao'nun maaşında 2 aylık bir gecikme yapması halinde, oyuncu otomatikman sözleşmesini feshetme hakkına sahip olacak.

FotoMaç'ta yer alan habere göre taraftarın coşkuyla karşıladığı Falcao'nun transferiyle ilgili ortaya büyük bir iddia atıldı.

Menajer Bayram Tutumlu Twitter hesabından Galatasaray'ın Falcao için el altından para ödediğini ileri sürdü.


"ÇIKIP SÖYLESİN YOKSA 3 GÜN SONRA BEN YAZARIM"

Tutumlu şunları kaydetti:

"GS Monaco'ya transfer parası ödedi!! Bu para yasal transfer prosedüründen ödenmedi!! Kim bu parayı el altından Monaco'ya ödedi?? Çıkıp söylesin yoksa 3 gün sonra ben yazarım!!"

GALATASARAY BEDELSİZ TRANSFER EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI


Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Radamel Falcao Garcia Zarate ve kulübü AS Monaco Football Club ile oyuncunun bedelsiz transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır."
"Yapılan anlaşmaya göre Futbolcuya, 2019-2020 sezonundan başlamak üzere 3 sezon boyunca net 5.000.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir." ifadelerine yer verilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap