SON DAKİKA



Haber > Spor > Falcao için flaş gelişme!

Falcao için flaş gelişme!

15 Mayıs 2016 Pazar - 14:19




Galatasaray, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao için mesafeli yaklaşıyor.





Monaco’da bulunan futbolcunun bir sezonuna 5 milyon euro kiralık bedeli istendi. Ancak Galatasaray, bunun 2-3 milyon euro civarına indirilmesini istedi. Sarı-kırmızılılar, çapraz bağ ameliyatı geçiren Falcao’nun raporlarını da talep etti. Galatasaray’da, Burak Yılmaz’ın ayrılmasının ardından düşünülen flaş forvet transferinde Radamel Falcao ismi ortaya çıktı, sarı-kırmızılı taraftar büyük heyecan yaşadı. Ancak Galatasaray’ın transfer konusunda aceleci davranmadığı, şartların oluşmasını beklediği ifade edildi.

Böyle pahalı bir ismin takımda forma giymesinin zor olması nedeniyle Cim-Bom yönetimi bir strateji belirledi. Buna göre, Galatasaray futbolcuyu sadece kiralama yöntemiyle transfer etmek istiyor. Ancak sarı-kırmızılılar, Monaco’nun Falcao için istediği 5 milyon euroluk kiralama bedelini fazla buldu. Monaco bu rakamı 2-3 milyon euro gibi bir fiyat aralığına getirirse transfer için düğmeye basılacak.

Kolombiyalı golcünün sağlık durumu da sarı-kırmızılıları yakından ilgilendiriyor. Oyuncunun son 2 sezonda yaşadığı sakatlıklar, Galatasaray Yönetimi’nin mesafeli davranmasına neden oldu. Cim-Bom, çapraz bağ ameliyatı geçiren Falcao’nun raporlarını da menajerinden istendi. Sarı-kırmızılılar, bu iki koşullarının karşılanması durumunda Falcao için düğmeye basacak ve Kolombiyalı golcünün Galatasaray’a transferi için çalışmalar hızlanacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap