SON DAKİKA



Haber > Spor > Evet Hacı Başkan...

Evet Hacı Başkan...

22 Ekim 2015 Perşembe - 10:53








Kasıtlı gelmiş gibi, akıl almaz işler yapıyorlar. Hacı Başkanın iyi niyetli olduğu söyleniyor. Şampiyonluk için her talebi karşılıyor. Hakikaten, gelmez denilen çok futbolcu aldı. Fakat işler hayal edildiği gibi gitmiyor. Bordo-Mavi formayı giyen bildiğini unutuyor. Kaç hoca değişimi oldu? Her biri yapabilir özellik taşıyordu, tıkandı, tutuldu, iş görmez oldular. Ne var ha bu şehirde? gelen kendini kaybediyor.

Temelinde bilgi noksansa, iyi niyet işe yaramaz. Sorsan ‘işi profesyonellere verdik’ der. Öyle de; Almanlar da der ki: “Güvenmek iyidir, denetlemek çok çok daha iyidir” Ucu açık bir iş futbol, rahatlık telafisi mümkün olmayan şeyler getirir başına. “Acıma, acınacak hale düşersin”kuralı hakimdir oyunun içinde. Hiçbir hata karşılıksız kalmaz. Gelen menajer “kulübün aşağıdan yukarın yönetildiğini söylüyor! Dozer, greyder diyor! Boks ringine çevirdiler kulübü. Kaymakamlık kupasına katılan köy takımında olmaz böyle şeyler. “Kreş yönetmiyoruz” diyor usta! Onur kavgasında yazdığım gibi “Amatörsün S.Hurma. Soyunma odasından geçmedin ki. Futbol sahasında yoğrulmadın ki.

Nereden bileceksin futbolcuların kreş bebesinden daha hassas olduğunu? Yönetim, hoca, futbolcu, idarede yer alanlar birbirini tamamlamalı. Biri yan yaparsa yanarsın. Şu kulübe geldiği günden beri bir faydalı işi yok genel Direktör’ün. İşgal ettiğin yer, asıp kesme yeri değil. Hala Trabzonspor’da olduğunun farkında değilsin. Yutacağın lokmaları seç arkadaşım. Onur boğazına takıldı bak. Mehmet Ekici üzerinden ne planlar yaptınız? Çok belli oluyor bir hinlik var gibi içinde. En kötüsü değersizleştiriyor olmanız... Daha sayayım mı Hacı Başkan? Önceki menajerin borsacıydı, şimdiki turizmci, futboldan başka her işten anlıyorlar... Son maçın enkazı Şota Arvalatze... Onur ve Ekici için söyledikleri çirkin.

Oynadığın takım lig sonuncusu, eldekiler neyine yetmiyor? Taktik stratejin işe yaramıyor. Her seferinde rakibin oyun isteğine mahkûm kalıyorsun. Üzerine geldiğinde pozisyon veriyor, kapandığında çaresiz kalıyorsun. En önemlisi elindeki malzemeyi verimsiz kullanıyorsun... İyi niyet olmaz futbolda Hacı Başkan. Yapamayan gider. İşin doğrusu Mersin dönüşü biletler kesilmeliydi. Çok karıştı iş, gergef oldu ilişkiler. Kim baş, kim ayak, kim, kulak, nasıl yürür bu beden, yalpalıyor Trabzonspor. Kılıçlar çekildi vuruşuyorlar...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap